Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Takto Juliu Roberts často nevidieť: Paparazzi ju odfotili v plavkách, prekvapí vás, ako vyzerá
Zdielať na

Takto Juliu Roberts často nevidieť: Paparazzi ju odfotili v plavkách, prekvapí vás, ako vyzerá

Zdroj: Profimedia

Aj po päťdesiatke patrí medzi najkrajšie a najžiadanejšie herečky sveta a hoci proti starnutiu nebojuje skrášľujúcimi metódami, vyzerá stále skvelo. Platí to aj keď sa vyzlečie do plaviek?

Julia Roberts patrí medzi stálice filmového plátna a hoci má už 54 rokov, je stále nielen krásna ale aj veľmi žiadaná.

Za jej presláveným úsmevom, štíhlou postavou a pleti s minimom vrások sa skrýva nielen dôsledná starostlivosť a zdravý životný štýl, ale aj harmónia a rovnováha. Nie nadarmo sa päťkrát stala najkrajšou ženou sveta.

Julia si svoje súkromie odjakživa strážila a viackrát sa vyjadrila, že jej rodina je pre ňu najväčším darom. Nikdy na seba nepotrebovala pútať pozornosť a rovnako pred médiami držala ďalej aj svoje deti, najmä keď boli malé. Vidieť ich tváre bolo preto veľkou vzácnosťou, rovnako, ako vidieť slávnu Pretty Woman v plavkách.

Keďže Julia Roberts sa kvôli natáčaniu svojho najnovšieho filmu zdržiava v Austrálii, rozhodla sa tam aj so svojou rodinou stráviť Vianoce, píše Daily Mail. Keď si užívala pohodu na pláži s manželom Danny Moderom, dvojičkami Hazel a Phinnaeusom a s najmladším Henrym, paparazzi ju zachytili, ako šantí vo výrazných ružových jednodielnych plavkách, ktoré odhalili, že aj vo svojich 54 rokoch vyzerá stále úžasne.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Quem (@quem)

Čo robí pre pevnú a fit postavu?

Julia je štíhla ako prútik. Za to môže nielen genetika, ale aj pravidelný pohyb a proteínová diéta. Konzumuje veľa zeleniny, kuracieho mäsa, miluje lososa a na raňajky si väčšinou dáva domácu granolu s gréckym jogurtom, malinami a čučoriedkami. Okrem toho tiež miluje pohyb, štyrikrát týždenne cvičí jogu, telo jej spevňuje aj pilates, plávanie, tenis či bicyklovanie a dlhé prechádzky.   

“Všetko, čo robíte, robte s mierou a budete šťastní aj krásni!” tvrdí Julia. Nuž, v jej prípade to zjavne funguje na sto percent!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Julia Roberts Julie (@juliaroberttxs)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Julia Roberts (@juliarobertsdiary)

Súvisiace články

Najčítanejšie