Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Ako počas sviatkov nepribrať? Tento trik Dary Rolins zafunguje u každého!
Zdielať na

Ako počas sviatkov nepribrať? Tento trik Dary Rolins zafunguje u každého!

Zdroj: Instagram/dararolins_vermi

Ak sa počas sviatkov trochu odtrhnete z reťaze a prejedáte sa, zrejme to po Vianociach ľutujete. Pritom by to tak vôbec nemuselo byť.

Mnohí si počas sviatkov doprajú množstvá jedál a koláčov, ktoré by za iných okolností neokúsili a rozhodne sa neprejedali. Zhrešia dokonca aj tí, ktorí pravidelne cvičia a počas roka si odopierajú. A keď je po Vianociach, postavia sa smutne na váhu a zistia, že sú o nejaké tie kilečká ťažší. Ako to urobiť, aby ste si dopriali, no nepribrali?

​Dara Rolins má v prejedaní sa počas Vianoc úplne jasno. O speváčke je známe, že si dáva veľký pozor na to, čo zje, aj preto má aj pred päťdesiatkou takú super postavičku! Ako to máte s Vianocami v rámci jedenia a cvičenia vy? Robíte jedno aj druhé v rovnakej miere ako normálne, alebo je niečoho viac, niečoho menej? U mňa sa veru nič moc nemení... Pravda, repertoár chutí je v období sviatkov rozmanitejší a ja jem veci, na ktoré si behom roka ani nespomeniem, ale nijak významne neprekračujem hranice v rámci kapacity svojho brucha,” priznala blondína, ktorá je stále čerstvo zamilovaná do exfutbalistu Pavla Nedvěda. A čo je teda jej pravidlo, ktorým sa roky riadi a osvedčilo sa jej? 

Instagram/DR

“Za tie roky som si vyskúšala, že malá brzdička neublíži, práve naopak. Človek do toho Nového roku vstupuje bez pocitu nasranosti, že celé sviatkov prasil a ešte sa aj zmestí do oblečka, čo si v hlave pochystal na novoročnú párty. Takže, ak teda môžem, malá rada odo mňa - ochutnajte všetko, ale nedojedajte len preto, aby ste neurazili,” dodala. Vyskúšate?  

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Súvisiace články

Najčítanejšie