Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Veronika predala Meghan a Harrymu ich prvý vianočný stromček: Toto sú jej tipy, ako ten váš vydrží dlhšie čerstvý
Zdielať na

Veronika predala Meghan a Harrymu ich prvý vianočný stromček: Toto sú jej tipy, ako ten váš vydrží dlhšie čerstvý

Zdroj: Pixabay.com

Chystáte sa, že si už čoskoro zaobstaráte svoj vianočný stromček? Ak áno, tu sú tipy, vďaka ktorým vám doma vydrží naozaj dlho.

Veronika Kusak je šéfkou populárnej predajne vianočných stromčekov a ozdôb v Británii. Práve u nej si Harry a Meghan Markle pred rokmi zaobstarali svoj úplne prvý spoločný vianočný stromček. 

​Veronika sa pre britský The Sun rozrozprávala o tom, čo by ste doma po nákupe stromčeka mohli urobiť, aby vám vydržal čo najdlhšie čerstvý. Po tom, ako si ho prinesiete domov, mali by ste ho dať na balkón a okamžite z neho dať dole ochrannú sieťku. Po pár hodinách, keď nadobudne svoj prirodzený tvar, ho môžete dať do izby. Zo spodnej časti kmeňa by ste mali kúsok odrezať, rovnako ako sa to robí pri rezaných kvetoch, aby dlhšie vyzerali čerstvo. 

ralphkayden/unsplash.com

​Potom by ste ho mali postriekať špeciálnym sprejom na rastliny, vďaka ktorému ihličie bude vyzerať voskovo a nebude cez neho unikať vlhkosť. Rovnako by ste mali kmeň postaviť do stojana s vodou a tú pravidelne dolievať. Do vody môžete pridať aj jeden aspirín, aby vám stromček neopadal. Dôležité je, zvoliť správne miesto v izbe - najlepšie ďaleko od radiátora alebo krbu, aby sa vám zbytočne rýchlo nevysušil. 

Ako bude tento rok vyzerať vianočná výzdoba v Paríži? Pozrite sa!

Súvisiace články

Najčítanejšie