Jasno
18°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Jasmina Alagič konečne prehovorila o obvinenej Plačkovej: Každý dostane to, čo si zaslúži...
Zdielať na

Jasmina Alagič konečne prehovorila o obvinenej Plačkovej: Každý dostane to, čo si zaslúži...

Zdroj: Instagram/jasmina_alagic

Keď sa Jasmina Alagič dala dokopy so Zuzanou Plačkovou a ženám ponúkli spoločný produkt, pre mnohých to bolo obrovské prekvapenie. Ako biznis však zafungoval perfektne!

Už je to pár týždňov, čo moderátorka Česko Slovensko má talent Jasmina spolu so Zuzanou priniesli na trh prvý spoločný kolagén, ktorý išiel na dračku. Ženy ho za krátky čas vykúpili, preto bolo jasné, že v spolupráci budú aj naďalej pokračovať...

​"...po týchto všetkých našich stretnutiach som na milión percent presvedčená, že tej Zuze sa darí nie preto, že to obkecá, ale preto, že vás neklame svojimi produktami a to je výsadou máloktorých podnikateľov," povedala o Plačkovej Jasmina pred pár týždňami. V pondelok sa však karta otočila a z úspešnej podnikateľky je dnes obvinená, ktorá sa môže ocitnúť na dlhé roky za mrežami. Podľa polície má byť Plačková obvinená z obchodovania s drogami a byť aj členkou organizovanej skupiny. Podľa uznesenia o vznesení obvinenia, ktoré priniesol portál Topky.sk, mali Plačková s manželom distribuovať kokaín! Celebritnej dvojici tak hrozí niekoľkoročné väzenie a vyzerá to tak, že sa nálepky "díleri" tak ľahko nezbavia. Ak by sa milionárka z Čadce náhodou dostala na slobodu, mnohé známe tváre by so Zuzanou zrejme do nového biznisu nešli. Aj preto mnohí fanúšikovia žiadali Jasminu, aby sa k celej kauze vyjadrila. A to urobila prostredníctvom videa!

Súvisiace články

Najčítanejšie