Zatiahnuté, dážď
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Ako dnes vyzerá Baby z Hriešneho tanca? Po osudovej chybe zostala nakoniec v kúte
Zdielať na

Ako dnes vyzerá Baby z Hriešneho tanca? Po osudovej chybe zostala nakoniec v kúte

Zdroj: Profimedia

Herečka Jennifer Grey oslávila nedávno už 61. narodeniny a vyzerá stále veľmi dobre, no má to háčik. Hviezda z nezabudnuteľného tanečného filmu sa na seba už takmer nepodobá!

Od premiéry kultového filmu Hriešny tanec ubehlo už viac ako 30 rokov, no stále je skvelý! Nenechajte si ho ujsť už túto stredu o 21:50 na JOJke!

V osemdesiatych rokoch bola Baby z Hriešneho tanca na vrchole svojej kariéry a okrem spomínaného filmu zažiarila aj v mnohých ďalších snímkach či seriáloch. Hoci sa herectvu venuje dodnes, priznáva, že jej hviezdna kariéra išla dolu vodou po osudovej chybe, ktorú spravila.

Plastiku dnes ľutuje

V roku 1989 sa Jennifer rozhodla pre výraznú zmenu a podstúpila plastiku nosa, s ktorého tvarom nebola nikdy spokojná. Síce jej to vtedy zvýšilo sebavedomie, no jej popularita a filmové ponuky sa rapídne znížili.

Nezabudnuteľná Baby po rokoch priznala, že nechať si odstrániť svoj typický výrazný nos bola veľká chyba, ktorú oľutovala.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa J.G.W ? (@jennifergreyworld)

"Na operačnú sálu som išla ako slávna herečka a odchádzala som z nej ako niekto úplne neznámy," vyjadrila sa herečka v minulosti.

Bolo už neskoro, keď si sympatická herečka uvedomila,  že práve vďaka svojim zdanlivým nedostatkom bola nielen žiadaná, ale aj poznávaná fanúšikmi. Po plastike totiž sama priznala, že sa na seba už vôbec nepodobá.

"Bola to naozaj pekelná plastika. Teraz budem už navždy tá herečka, ktorá bola slávna, potom podstúpila operáciu a zrazu ju už nikto nepoznal," povedala v jednom z rozhovor pre denník Mirror.

61-ročná Jennifer Grey bola 19 rokov vydatá za Clarka Gregga, s ktorým má jedinú dcéru Stellu. V minulom roku pár oznámil, že sa rozvádza.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Grey (@jennifer_grey)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Grey (@jennifer_grey)

 

Súvisiace články

Najčítanejšie