Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Radikálna premena slovenskej speváčky: Chudšia o 7 kíl vďaka tomuto!
Zdielať na

Radikálna premena slovenskej speváčky: Chudšia o 7 kíl vďaka tomuto!

Zdroj: instagram/patriciavittek_official

Patrícia Vitteková ukázala, že aj po štyridsiatke sa dá dopracovať k postave snov. Ako? Tu je jej návod!

Bývalá manželka slovenského futbalistu Róberta Vitteka asi nikdy lepšie nevyzerala! Hoci má za sebou turbulentné roky, dnes je šťastná, spokojná a je to na nej aj vidieť!

Schudnúť a dať sa do formy môže aj vďaka joge!

Patrícia to vo svojom živote nemala ľahké a preskákala si už kadečím. V minulosti ju sužovali zdravotné problémy, trápila sa z rozchodu s dnes už exmanželom a nie raz bola terčom rôznych klebiet. Aj preto sa rozhodla stiahnuť z verejného života a venovať svoju energiu výchove dcér a podnikaniu. Samozrejme, začala myslieť aj na seba a na to, aby bola konečne aj ona spokojná! 

Patrícia nikdy nepatrila medzi ultrašíhle speváčky a vždy sa pýšila peknou ženskou postavou. Jej váha však veľakrát kolísala a atraktívna bruneta si povedala, stačilo! Už niekoľko mesiacov na sebe maká a pravidelne cvičí s Romanom Volákom. Na jej postavičke to je aj poriadne vidieť. Za 4 mesiace sa jej podarilo zhodiť už 7 kíl! Pre netky.sk priznala, že okrem cvičenia si dala urobiť aj analýzu DNA. Práve vďaka tomuto rozboru vie, čo by mala jesť, aby kilá išli dole. 

Aj Zuzana Vačková ostatné mesiace na svoje postavičke poriadne zapracovala a je štíhla ako prútik!

Súvisiace články

Najčítanejšie