Skoro jasno
24°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Verešovej tipy na chutné a ľahké jedlá, z ktorých nepriberiete: Aj vďaka nim je v štyridsiatke stále štíhla!
Zdielať na

Verešovej tipy na chutné a ľahké jedlá, z ktorých nepriberiete: Aj vďaka nim je v štyridsiatke stále štíhla!

Zdroj: archív A.V.

Samotný pohyb nestačí! Ak chcete mať štíhle telo, musíte sa aj zdravšie stravovať, no rozhodne nehladovať. Tu je pár tipov, na ktorých si rada pochutná aj Andrea Verešová.

Má dve deti, o mesiac oslávi 41. narodeniny a telo jeden sval. Andrea Verešová má dokonalé krivky, ktoré jej mnohé ženy závidia. Nie je to však zadarmo!

Chcete sa zabaviť, niečo nové ochutnať a nazrieť iným do kuchyne? Sledujte svojskú kulinársku šou Bez servítky od pondelka do piatka o 18.00 na JOJ!

​Verešová na sebe tvrdo maká, venuje sa viacerým športom, cvičí jogu a je stále v pohybe. Pozor si dáva aj na stravu a na jej tanieri by ste vyprážané rezne často nenašli. Pochutná si na jedlách bohatých na výživu, z ktorých nepriberie. "Často sa ma pýtate, ako sa stravujem a ako môžem byť taká štíhla aj napriek tomu, že stále varím a pečiem. Samozrejme, pravidelne cvičím, ale iba to nestačí. Dôležitá je strava...Sama uprednostňujem ľahšiu medzinárodnú kuchyňu bohatú na vlákninu, vitamíny a omega3 kyseliny (ryby). Obľúbila som si kombinovať rôzne zeleninové šaláty a miešať ich s quinoou, cícerom, šošovicou alebo mladou fazuľkou, avokádom, mrkvičkou, brokolicou a pod. Sú to pre mňa chutné jedlá, ktoré mi dodávajú veľa vitamínov a hlavne sa po nich cítim dobre, plná vitality a energie... Verím, že hlavná je vyvážená, pestrá strava bez veľkého množstva uhľohydrátov a rafinovaných cukrov..." opísala svoj jedálniček v minulosti Andrea. Ako to vyzerá v praxi? Napríklad takto! Na raňajky miluje ovsené vločky, ovocie, praženicu so zeleninou, na obed napríklad plody mora so zeleninou, šalát z červenej repy s kozím syrom a na večeru šaláty...

Súvisiace články

Najčítanejšie