Jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Keď im HO ich 11-ročná dcéra ukázala, takmer odpadli: Toto robila celé prázdniny!
Zdielať na

Keď im HO ich 11-ročná dcéra ukázala, takmer odpadli: Toto robila celé prázdniny!

Zdroj: youtube.com/ WKBW TV

Čomu sa vaše deti venovali cez prázdniny? Len 11-ročná Lauren si dokázala splniť svoj sen. A výsledok? Ten stojí naozaj za to!

Lauren býva s rodičmi v útulnom dome, no jedného dňa dostala nápad. Čo keby mala svoje vlastné kráľovstvo, ktoré by bolo "zaparkované" hneď pri rodičovskom dome? Do oka jej padol retro mini bus. S jeho kúpou však rodičia nesúhlasili a povedali jej, že za tú cenu by mohla mať oveľa väčší karavan. 

Od 25. augusta sledujte na JOJ-ke českú seriálovú novinku Slnečná

​Lauren preto začala zháňať peniaze. Niečo mala odložené a pár stoviek zarobila predajom starých vecí. Keď jedného dňa išla okolo susedov, všimla si, že predávajú ich starý karavan. Lauren vedela, že toto je jej šanca. O karavane povedala svojim rodičom, išli si ho pozrieť a nakoniec ho aj kúpili za necelých 350 EUR! Keď ho dotiahli na dvor, začali ho renovovať a výsledok stojí naozaj za to!

Lauren karavan premenila na super domov na kolesách, ktorý hýri farbami. Množstvo vecí do interiéru jej darovali známi a veľa z nich si vyrobila doma sama. Celková prerábka ju vyšla na ďalších 350 EUR. Pozrite sa!

facebook/aimee.nelson.311

facebook/aimee.nelson.311

​Viac inšpirácii na bývanie nájdete aj v populárnej relácii Nové bývanie

Súvisiace články

Najčítanejšie