Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Žiadne diéty nečakajte: Štíhla Kylie Jenner prezradila, ako vyzerá jej bežný jedálniček
Zdielať na

Žiadne diéty nečakajte: Štíhla Kylie Jenner prezradila, ako vyzerá jej bežný jedálniček

Zdroj: Instagram

Mnohí špekulujú o tom, že si k dokonalej postave pomohla rôznymi zákrokmi, ale ona tvrdí, že to nie je pravda. Zvedavým fanúšikom dokonca prezradila, čo všetko za deň skonzumuje a ako sa udržiava vo forme.

Reality star, úspešná podnikateľka a členka slávneho rodu Kardashianiek, Kylie Jenner, sa stala už v mladom veku mamičkou, no veľmi rýchlo sa vrátila k štíhlej postave s peknými ženskými krivkami. Možno aj vďaka mladému veku sa jej to darí úplne prirodzene, dokonca občas aj poriadne zhreší!

;feature=emb_title

Jedálniček Kylie Jenner

Kylie sa bez problémov už niekoľkokrát priznala, že je poriadny jedák a hoci sa snaží jesť zdravo, pravidelne si dopraje aj to, po čom jej telo túži.

Ráno začína buď vývarom z kostí s levanduľou a citrónom alebo zelerovou šťavou. S dcérkou si neskôr dopraje ovocie alebo bagel, namiesto kávy má radšej vanilkové latté z ovseného mlieka.

Obeduje zvyčajne chudé mäso s ryžou a zeleninou, prípadne nejaké mexické jedlo, ktoré občas vymení za veľký šalát.

Kylie si raz za čas dopraje aj poriadny fast food, miluje chipsy ale aj sushi, ktoré vraj jedáva až príliš často.

Sexi mamička každý deň vypije dve šálky vývaru z kostí, miluje aj japonskú miso polievku a snaží sa zjesť dostatok ovocia.

A čo robí, aby sa vyhla prejedaniu neskoro večer? Usalaší sa v posteli pred telku a prichystá si iba nakrájané jablko. Keďže má spálňu na poschodí, je už potom lenivá ísť si dolu do kuchyne pre niečo iné.

Čo sa týka cvičenia, tvrdá makačka v posilňovni u nej nehrozí. Najradšej cvičí doma, strieda rôzne druhy cvičení a jogu.

https://www.instagram.com/p/B1CN1CAH8bq/

https://www.instagram.com/p/B7w0DhJHbsm/

https://www.instagram.com/p/B7RPah5HQxQ/

https://www.instagram.com/p/B1kI3OiHlSU/

Súvisiace články

Najčítanejšie