Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Nechce sa vám strácať čas zdobením stromčeka? Takto to zvládnete iba za 5 minút
Zdielať na

Nechce sa vám strácať čas zdobením stromčeka? Takto to zvládnete iba za 5 minút

Zdroj: unsplash.com (ilustračná fotografia)

Mnohí si bez tradičného ozdobovania vianočného stromčeka nevedia predstaviť najkrajšie sviatky v roku, iných táto práca otravuje. Ak patríte do druhej kategórie, možno sa vám tento trik zapáči.

20-ročný Jack z Bristolu natočil svoju mamu pri “zdobení” vianočného stromčeka. Jej trik, ako mať krásny stromček bez námahy a za pár minút sa stal hitom sociálnych sietí. O čo vlastne ide?

Vianočný stromček za 5 minút

Jane predviedla trik, ktorý úspešne používa pred Vianocami už niekoľko rokov. Celý fígeľ spočíva v tom, že po skončení sviatkov celý stromček aj s ozdobami obalí plastovou fóliou a takto stromček odloží.

Pred vianočnými sviatkami len stromček vyberie, opatrne odstrihne fóliu, povystiera vetvičky a svetielka zapne do zásuvky. Hotovo!

Video získalo na sociálnych sieťach tisíce lajkov a ďakovných slov, aj keď mnohí napísali, že vyzdobovanie stromčeka patrí medzi ich rodinné tradície a nikdy by to takto neurobili. Vieme si však predstaviť, že pre osamelých či starších ľudí to pomôže byť skvelá pomôcka, rovnako aj pre tých, ktorým sa len jednoducho nechce…

Súvisiace články

Najčítanejšie