Jasno
14°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Túžila byť krásna nevesta, schudla 40 kíl: Ľuďom na svadbe vyrazila dych!
Zdielať na

Túžila byť krásna nevesta, schudla 40 kíl: Ľuďom na svadbe vyrazila dych!

Zdroj: Profimedia

Malý syn a plánovaná svadba s partnerom sa stali pre ňu tou najlepšou motiváciou. Všetkým, no najmä sama sebe dokázala, že keď človek naozaj chce, dokáže aj nemožné!

Angličanka Natalie Mellor (29) bojovala s obezitou od detstva, no po pôrode prvého syna sa jej trápenie ešte zhoršovalo.

Modonna sa priznala, že už nevládze tak, ako kedysi. Jednoducho musí spomaliť!

Keď Natalie otehotnela, začala mať kvôli extrémnej nadváhe zdravotné problémy, mala strach aj o svoje nenarodené dieťa. Keď ju vtedy navyše priateľ požiadal o ruku, bola síce šťastná, ale vedela, že nechce byť nevestou v XXL šatách. Napriek tomu sa najskôr k zmene nedokázala nakopnúť a začala sa ešte viac prejedať. Emotívne situácie u nej spôsobovali, že začala ešte viac jesť.

Najdôležitejšie bolo začať

Natalie začala mať zo svojej postavy poriadne mindráky, prestala chodiť medzi ľudí a zároveň mala obavy, ako sa bude vládať postarať o svoje dieťa. Vedela, že musí konečne začať a to radikálne, preto sa prihlásila do špeciálneho chudnúceho programu.

„Chcela som byť krásnou nevestou a zároveň dobrou a zdravou mamou pre svoje dieťa,“ povedala pre denník The Sun dnes už štíhla mamička.

Natalie kompletne zmenila svoju životosprávu, začala variť zásadne doma a to zo zdravých a výživných surovín. Obmedzila tučné a kalorické jedlá a tiež červené mäso, do jedálnička zaradila viac zeleniny, chudého mäsa a rýb, namiesto sladkostí si dopraje ovocie.

chudnúci príbeh

Profimedia

K zdravému stravovaniu pridala pravidelný pohyb a po necelom roku schudla úžasných 38 kilogramov. Na svoj svadobný deň si síce počkala dlhšie, ale o to viac si ho užila, rovnako aj svoje vysnívané svadobné šaty.

Natalie sa tak neuveriteľne zmenila, že niektorí hostia na svadbe ju takmer nespoznali. „Som pozitívne naladená, sebavedomá a cítim sa ako úplne nový človek,“ dodáva sympatická mamička, ktorá je teraz inšpiráciou pre mnohých ľudí, ktorí sa snažia schudnúť.

chudnúci príbeh

Profimedia

chudnúci príbeh

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie