Skoro jasno
11°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Soňa Skoncová po rokoch priznala trápenie: Jej úprimné vyznanie chytilo za srdcia tisícky žien!
Zdielať na

Soňa Skoncová po rokoch priznala trápenie: Jej úprimné vyznanie chytilo za srdcia tisícky žien!

Zdroj: Instagram/sonaskoncova

Ak si myslíte, že kráska ako Soňa Skoncová má sebavedomie na rozdávanie práve preto, ako vyzerá, ste na omyle! Tmavovláska priznala nočnú moru, s ktorou dodnes bojuje.

Pred desiatimi rokmi bojovala o korunku Miss Slovensko a víťazstvo jej ušlo len o chlp. Soňa Skoncová si však našla svoje miesto medzi ostatnými kráskami a presadila sa aj v zahraničí ako modelka. Práve na toto obdobie moderátorka jojkárskeho Topstar magazínu spomína s bolesťou v srdci.

Nezmeškajte veľké finále kriminálky Za sklom už dnes večer na JOJ-ke!

​Hoci Soňu mnohé ženy považujú za jednu z najkrajších Sloveniek, ona si tak nepripadá a dodnes je voči svojmu vzhľadu veľmi kritická. Neuveríte, no tmavovláska sa už dlhé roky nepostavila na váhu, pretože je to pre ňu nočná mora. "A moju summer mood ukončujem touto poslednou fotkou z Tulumu. Je zvláštne, že keď som tam bola a túto fotku odfotila, nezdala sa mi vôbec pekná... Úprimne, ja som si na nej nepripadala pekná, dokonca som si povedala, že som na nej nejaká pribratá. Je šialené, že občas mávam tieto stavy a dlho som rozmýšľala nad tým, či to tu vôbec mám uverejniť... Bohužiaľ, ten svet modelingu, v ktorom som tak dlho žila a denno denne mi bolo pripomínané, že nie som dosť dobrá, dosť pekná, dosť štíhla, mám široké boky či stehná, na mne zanechal stopy. Dodnes sa neviem postaviť na žiadnu váhu, pretože je to pre mňa malá nočná mora," zverila sa Soňa na Instagrame. S týmto úprimným vyznaním si kráska získala srdcia mnohých žien, ktorým zároveň dodala sebavedomie, aby sa vo svojej koži cítili fajn presne také, aké sú.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

A moju summer mood ukončujem touto poslednou fotkou z Tulumu. Je zvláštne ,že keď som tam bola a túto fotku odfotila ,nezdala sa mi vôbec pekná... Úprimne ja som si na nej nepripadala pekná, dokonca som si povedala že som na nej nejaká pribratá??‍♀️Je šialené ,že občas mávam tieto stavy a dlho som rozmýšľala nad tým či to tu vôbec mám uverejniť. Bolo by jednoduchšie k fotke napísať nejaký ten quote ale dnes to tak cítim. Bohužiaľ ten svet modelingu v ktorom som tak dlho žila a denno denne mi bolo pripomínané ,že nie som dosť dobrá ,dosť pekná ,dosť štíhla ,mám široké boky či stehná na mne zanechal stopy. Dodnes sa neviem postaviť na žiadnu váhu ,pretože je to pre mňa malá nočná mora?Diéty som naozaj nikdy nedržala a chvalabohu som patrila do komerčného modelingu,kedy som nemusela byť superštíhla. Aj cez to všetko to bol ohromný tlak, a keď si predstavím koľko dievčat vôkol mňa to nezvládlo ,že som žila na apartmáne s dievčatami ktoré trpeli anorexiou či bulímiou a ja som im nedokázala pomôcť ma len presvedčil o tom,že ten “model life” bol a podľa mňa ešte stále je ,zvrátený. V dnešnej dobe tlieskam značkám ,ktoré do svojich kolekcií oslovujú ozajstné ženy , ženy ktoré nemajú “ideálne” miery a nie sú vychudnuté na kosť. Aj keď osobne si myslím že kosti sa na mólach budú prechádzať ešte veľmi dlho?A čo som tým chcela vlastne povedať? Asi len toľko ,že to ako vyzeráme či sme vysoké ,nízke ,chudé ,pribraté o tom to naozaj nie je a nikdy ani nebolo! Je dôležité aby sme sa cítili zdravé a šťastné vo svojom tele a ja sa to moje učím stále milovať aj keď nie som dokonalá , aj keď sa mnohým môže zdať že som. Vzdávam hold všetkým ženám ,ktoré majú zdravé sebavedomie ,pretože tak by to milé dámy malo byť?

Príspevok, ktorý zdieľa SONA SKONCOVA (@sonaskoncova),

Súvisiace články

Najčítanejšie