Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Stará kuchyňa sa jej nepáčila, upravila ju po svojom: WAU, za pár eur takýto výsledok!
Zdielať na

Stará kuchyňa sa jej nepáčila, upravila ju po svojom: WAU, za pár eur takýto výsledok!

Zdroj: Profimedia

Šikovná mamička zvládla premenu starej kuchyne vlastnými rukami a nepotrebovala ani veľa peňazí. To je ale neskutočný rozdiel!

32-ročná Katy Tate kúpila s manželom starší dom v anglickom Durhame. Pôvodná drevená kuchyňa sa jej vôbec nepáčila a hoci mali na novú vyčlenené peniaze, rozhodla sa ich ušetriť a namiesto výmeny ju radikálne zmenila.

Nenechajte si ujsť ďalšiu časť obľúbenej relácie NOVÉ BÝVANIE, každú sobotu o 17:50 na JOJke!

Premena kuchyne za pár eur

Náročnejšiu prácu – zbúranie steny technickej miestnosti, spravil manžel Jason, o samotnú „novú tvár“ kuchyne sa postarala Katy. Celý proces zvládla za niekoľko dní a to popri starostlivosti o ich malé dvojičky.

Katy si našla približnú predlohu na Pintereste a snažila sa nájsť najjednoduchšiu cestu, ktorá by ich zároveň veľa nestála. Základom bolo zbaviť sa nepekného dreveného vzhľadu a celkovo kuchyňu omladiť a oživiť.

Takto vyzerala kuchyňa predtým...

Profimedia

Šikovná mamička postupne natrela všetky skrinky na bielo, povymieňala doplnky a zadnú stenu za linkou oživila vzorovanými plastovými tabuľami, ktoré boli pôvodne určené do kúpeľne. Celá paráda ju stála dokopy iba 110 libier a výsledok je fantastický, čo poviete? Neskôr ešte vymenili podlahu, čím premenu kuchyne doviedli do dokonalosti.

Takto vynovená kuchyňa im určite poslúži ešte niekoľko rokov. Z ušetrených peňazí si sympatická rodinka užila poriadnu dovolenku!

Čo poviete na tú premenu?

kuchyňa

Profimedia

kuchyňa

Profimedia

kuchyňa

Profimedia

 

Súvisiace články

Najčítanejšie