Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ktorá ruka podľa vás patrí žene? Rýchly test odhalí zaujímavé fakty o vašej osobnosti
Zdielať na

Ktorá ruka podľa vás patrí žene? Rýchly test odhalí zaujímavé fakty o vašej osobnosti

Zdroj: blesk.cz

Vďaka tomuto psychologickému testu sa o sebe dozviete možno aj to, čo ste doteraz netušili!

Ešte raz sa dobre pozrite sa obrázok piatich rúk a vyberte tú, o ktorej si myslíte, že patrí žene. Čo o vás prezradí váš tip sa dozviete pod obrázkom.

 Ktorá z týchto rúk patrí žene?
ruky, päste

blesk.cz

Ruka A

Úprimnosť ostatných vás desí, často o sebe pochybujete. Ste skôr introvert a uzatvárate sa do seba. Vo vzťahoch vám záleží viac na druhých než na sebe. Keď sa však zamilujete, ste netrpezliví, čo môže viesť k problémom. Neupínajte svoju pozornosť iba na jednu osobu, situáciu, či vec. V živote je toho veľa, čo stojí za povšimnutie a vy rozhodne nie ste na poslednom mieste.

Ruka B

Ste taktný a rozumný človek, máte veľkú dávku empatie a v ľuďoch vzbudzuje veľkú dôveru. Máte veľa priateľov, ale otázka je, či sú to priatelia do každého počasia? Možno by ste si ich mali trochu preveriť. Vaše priateľská a láskavá povaha ľudí priťahuje, ale nezabúdajte, že je veľa takých, ktorí vás môžu najskôr využiť a potom opustiť.

Ruka C

Nedá sa nič robiť, ste tak trochu sebec. Nechýba vám sebavedomie a radi si stanovujete vysoké ciele. Neradi naopak robíte kompromisy a voči ľuďom sa nesprávate zrovna ústretovo. Veríte, že vaše ambície vás privedú k cieľu. Nedá vám uprieť, že ste veľmi schopný človek, ale možno by bolo dobré zamyslieť sa, či to všetko stojí za to. Potrebujete aj ostatných, príde chvíľa, kedy si to uvedomíte.

Ruka D

Často váhate, a už neraz ste sa preto dostali aj do problémov. Radi veci odkladáte a radšej si užívate to, čo práve chcete robiť. Pozor, všetko má svoje limity, a to, čo odložíte na zajtra, na vás zajtra už nemusí čakať. Kto chvíľu stál, už stojí obďaleč, nezabúdajte na to.

Ruka E

Ste veľmi emotívny a tvorivý človek. Milujete život a pozorujete ľudí, ale nikdy sa na živote zvlášť aktívny nepodieľate. Máte vždy veľa plánov, ktoré túžite zrealizovať, ale len málokedy naozaj vyjdú. A viete prečo? Chýba vám výdrž. Trénujte sa v trpezlivosti a vytrvalosti a život pôjde oveľa ľahšie.

Ak ste na záver očakávali správnu odpoveď, sklameme vás. Tento test je v podstate iba taký menší chyták, ktorý odborníci použili na to, aby zistili, čo všetko človeka pri rozhodovaní ovplyvňuje. Sedel na vás popis pri vašom tipe?

Sledujte obľúbenú talkshow Čau Lujza každú stredu o 21:35 na JOJke!

Súvisiace články

Najčítanejšie