Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Hviezda seriálu Čarodejnice sa vykašľala na cvičenie: Dnes je z nej krásna bacuľka
Zdielať na

Hviezda seriálu Čarodejnice sa vykašľala na cvičenie: Dnes je z nej krásna bacuľka

Zdroj: Profimedia.sk

Hviezda Čarodejníc Holly Marie Combs by zrejme v skutočnom živote prijala mať magické schopnosti, ktorými si v seriáli pomáhala. Ako prvé by si zrejme pričarovala späť svoju kedysi štíhlu postavičku.

Americký seriál Čarodejnice pred rokmi pritiahol k obrazovkám aj slovenských divákov. Dlhé roky patril medzi tie najpopulárnejšie a práve vďaka nemu sa stala známa aj trojica hlavných hrdiniek. To, ako dnes vyzerá jedna z nich, vás asi prekvapí.

Ak milujete čierny humor, seriál Hrobári vás určite zabaví! Tu je pohľad do zákulisia...

​Najstaršia zo seriálových sestričiek Holly Marie Combs čoskoro oslávi 46 rokov a najväčšiu hereckú slávu zažila práve vďaka seriálu. Hoci sa stále venuje hraniu, ide väčšinou o epizódne postavy a vedľajšie úlohy. 

Holly v seriálu Čarodejnice

holly marie combs zo serialu Carodejnice

Profimedia.sk

​Kráska s dlhými vlasmi má za sebou tri manželstvá a pevne dúfa, že to aktuálne jej vydrží. Vo voľnom čase sa venuje svojim trom synov a rôznych charitám. Holly sama priznala, že po 40-tke sa rozhodla pravidelné tréningy a cvičenie zavesiť na klinec a športu sa venovať skôr rekreačne. To sa takmer okamžite odrazilo na jej váhe, ktorá z roka na rok kolíše. Ťažkú hlavu si z toho nerobí, pretože je so sebou spokojná taká, aká je. 

Dnes vyzerá takto

holly marie combs serial carodenjnice dnes

Profimedia.sk

​Nedávno sa vydala za svojho tretieho manžela

Súvisiace články

Najčítanejšie