Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Internetom koluje šokujúca FOTO: Matka ukázala, ako jej drogy zmenili syna
Zdielať na

Internetom koluje šokujúca FOTO: Matka ukázala, ako jej drogy zmenili syna

Zdroj: Facebook/Jennifer Salfen-Tracy

Zúfalá žena sa rozhodla zdieľať fotografie svojho syna pred a po závislosti na drogách, aby zvýšila povedomie ostatných rodičov o nebezpečných závislostiach, ku ktorým sa deti v dnešnej dobe vedia veľmi ľahko dostať.

Fotografie, ktoré zdieľala Jennifer Salfen-Tracy, ukazujú, aké tragické následky môžu s človekom napáchať drogy.

Drogám prepadlo aj mnoho celebrít...

Jej najstarší syn Cody zápasí s ťažkou závislosťou už dva roky a dnes je naňho až bolestný pohľad. Jennifer kvôli synovi veľmi trpí a jeho srdcervúce zábery sa rozhodla ukázať preto, aby upozornila rodičov na to, aby si svoje deti viac všímali a nepodceňovali žiadnu zo závislostí, ktorej môžu ľahko prepadnúť.

"Tvár heroínu. Je to realita pre toľko ľudí a rodín v dnešnom svete. Moja rodina a priatelia, ktorí ma poznajú, vedia, že môj najstarší syn Cody Bishop trpí závislosťou. Mnoho ľudí sa pýta, ako sa jeho stav mení, takže mám pocit, že by som sa mala k celej situácii vyjadriť. Dozvedela som sa, že toľko ľudí sa vysporiadava s rovnakým zármutkom, ale jednoducho o tom nehovoria. To je v našom súčasnom svete naozaj vážna vec, na ktorú sa musíme spoločne sústrediť. Cody je v Las Vegas stále bezdomovcom a ja som o ňom nepočula už týždne. Dozvedieť sa zlé správy je ťažké, ale nepočuť nič, je oveľa horšie. Prostredníctvom sociálnych médií som narazila na toľko skvelých ľudí, ktorí si prešli rovnakou cestou. Majú skvelý podporný tím, ktorý je úžasný, a oceňujem tých, ktorí sa snažia pomôcť," napísala Jennifer na svoj profil a dodala, že dve fotografie, ktoré zverejnila, boli vytvorené v priebehu siedmich mesiacov. Je na nich teda jasne vidieť, ako veľmi dokážu tvrdé drogy zničiť ľudské telo za naozaj krátky čas...

https://www.facebook.com/jennifer.salfentracy/posts/3314309518609886

Súvisiace články

Najčítanejšie