Jasno
16°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Potrebujete zoštíhliť brucho, zadok aj stehná? Vyskúšajte doma TOTO cvičenie
Zdielať na

Potrebujete zoštíhliť brucho, zadok aj stehná? Vyskúšajte doma TOTO cvičenie

Zdroj: Profimedia

Možno patríte medzí tých športujúcich ľudí, ktorí radi na sebe makajú. Sila a kondička však potrebujú vyvážiť cvičeniami, pri ktorých sa viac sústredíte na dokonalú funkčnosť svojho tela. Jedným z riešení, ktoré možno cvičiť aj doma, je pilates. Ukážeme vám cviky, ktoré hravo zvládnete!

Nedajte sa pilatesom pomýliť. Možno poznáte tieto pomalé, kompenzačné cvičenia. Nie sú to však žiadne cviky pre lenivých slabochov, práve naopak. Veď autor tohto systému, Joseph Pilates, bol profesionálnym kulturistom aj boxerom, učil sebaobranu aj anglických policajtov a detektívov zo Scotland Yardu. 

Systém pomalých cvikov, pri ktorých dokonale kontrolujete pohyb jeho jednotlivých častí a pritom systematicky, pravidelne dýchate, zostavil práve preto, že moderná doba už v jeho časoch (19. storočie) viedla k nezdravým telám.

Pilates, ak sa ho naučíte, môžete cvičiť aj doma. V nasledujúcom videu sme pre vás pripravili malú ochutnávku. Cvičenia v nej vám podrobne vysvetlí profesionálna trénerka Helena Ballová.

Tento video tréning je ukážkou z mesačného video programu pre štíhle a pevné telo SUPER BODYV tomto video programe nájdete 28 plnohodnotných video tréningov pre domáce cvičenie a viac než 12 hodín cvičenia.

Súvisiace články

Najčítanejšie