Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Exkluzívna publikácia pre milovníkov módy: Nazrite do novinky MISSONI
Zdielať na

Exkluzívna publikácia pre milovníkov módy: Nazrite do novinky MISSONI

Zdroj: Ikar

MISSONI – ikona módneho dizajnu, špičkový taliansky módny dom, haute couture. Táto jedinečná kniha poteší všetkých módnych fajnšmekrov.

Fanúšik módy, tej exkluzívnej, kvalitnej a jedinečnej, určite pozná značku MISSONI.

Ikona v módnom dizajne. Špičkový taliansky módny dom preslávený svojimi farebnými pletenými vzormi. A práve vyšla luxusná a unikátna publikácia s názvom MISSONI.

Ikar

Luxusný Missoni

Kniha Missoni predstavuje jedinečné dielo remeselne zdobené aplikovanými, exkluzívnymi pôvodnými látkami, ktoré dodal módny dom MISSONI.
Na celom svete je len 899 takýchto ručne očíslovaných výtlačkov.
A pre Slovensko je rezervovaných iba 20 výtlačkov.

O knihe, ukážky a náhľady na
Luxusná knižnica - MISSONI

Ide o výnimočné dizajnové dielo, v ktorom prebieha dialóg medzi obrázkami, textami, originálnymi látkami, grafikami a papierovými vzormi. Kniha oslavuje prejav a štýl elegancie, ktorá sa stala umeleckým vyjadrením, kultúrnou a sociálnou revolúciou začiatkom päťdesiatych rokov minulého storočia.
Práve v tom čase Rosita a Ottavio Missoni odštartovali svoju tvorbu, nebáli sa experimentovať a ani v nasledujúcich desaťročiach nezapreli dušu svojho pôvodu.

Ikar

Ich sloganom je nezameniteľnosť

Veľkolepo spracovaná luxusná kniha je rozdelená na tematické časti, v ktorých nájdete aj rozprávanie samotných predstaviteľov Missoni. Opisujú najdôležitejšie umelecké smery, ktoré prispeli k ich presadeniu sa a k nenapodobiteľnosti štýlu ich módneho domu.

Úvod exkluzívnej publikácie približuje nezameniteľnosť grafík, farieb a línií, typických pre módny dom Missoni.

Editoriál VOGUE s originálom lurexových šiat, vytvorených v spolupráci s Emmanuellom Khahnom a prezentovaných Missonim na ich úplne prvej módnej prehliadke v divadle Gerolame v Miláne.

Nadčasové kúsky z bielej vlny, uverejnené v ELLE, sa neskôr ocitnú na výslní v najväčších módnych časopisoch.

Cik-cak (orig. zig-zag) je dominantný a revolučný geometrický vzor, vyzdvihnutý aj na obálke časopisu Grazia v roku 1968.

Unikátna publikácia

Missoni je 350-stranová veľkoformátová publikácia z tých najkvalitnejších materiálov. Chrbát knihy je z pravej kože vo farbe primo fiore (sadra) s koženým kapitálikom.
Na prednej obálke je aplikovaná originálna látka, ktorú dodal módny dom Missoni.
K tomu razba zlatou fóliou, kartónové dosky s hrúbkou 3 mm potiahnuté perleťovým materiálom Fedrigoni Sirio Pearl Oyster Shell canvas.
Kniha je v anglickom a talianskom jazyku.

Ikar

Súvisiace články

Najčítanejšie