Oblačno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Veľký horoskop na október: Kto stretne osudovú lásku a kto si finančne prilepší?
Zdielať na

Veľký horoskop na október: Kto stretne osudovú lásku a kto si finančne prilepší?

Zdroj: Profimedia

Pomaly sme dostali do poslednej štvrtiny roka, s ktorou prichádza aj jeseň a postupné ochladzovanie. Ste zvedaví, čo vám prichádzajúci mesiac prinesie?

Čaká vás úspech v pracovnej oblasti, láska, finančné prilepšenie alebo vás naopak čakajú skôr náročné dni? Zistite hneď, čo si pre vás pripravili hviezdy!

Napínavý seriál Za sklom sa vracia na televízne obrazovky treťou sériou už v utorok 1. októbra o 20:35 hod. na JOJke!

Baran

Október nie je mesiacom, ktorý by Baranov katapultoval do vesmírnych výšin, skôr vás drží pri zemi. Nahnevaný Mars vám uberá energiu a prináša netrpezlivosť. Posledná dekáda varuje pred horlivosťou a zbytočnými konfliktmi, ktorými si šliapete po šťastí v láske. Problémy sa ukazujú aj v súvislosti s márnotratnosťou. V prvom týždni môžete urobiť do rozpočtu poriadny zárez. Vďaka Jupiteru však máte víziu lepšej budúcnosti.

Profimedia

Býk

Milí Býci, planétou, ktorá ovplyvňuje októbrový program, je zadumaný Merkúr, ktorého vibrácie sa odrazia na kolísajúcom sebavedomí a prílišnej premýšľavosti. Veľkú časť pozornosti ukrojí doteraz neznáma osoba. Na jednej strane vás nesmierne zaujíma a možno aj priťahuje, zároveň jej nedôverujete. Myšlienky skrátka zamestnávajú vašu hlavu na všetkých poliach a nedovolia vám odpočinúť si. Rodina zle znáša vaše časté premeny.

Blíženci

Aké plány môžu mať zrodenci Blíženca v októbri, ako tie milostné? Kňažka lásky sľubuje pre tento rok skutočný mesiac ruje. V prvom týždni spoznajú singles osobu, ktorá ich okúzli zmyslom pre humor, strhujúcim rozhľadom aj iskrou v oku. Ani pracovná sféra nebude skúpa na šťastné udalosti. Vďaka ambicióznemu Marsu si porozumiete s nadriadeným. Slnko do poslednej dekády dolieva energiu a posilňuje zdravie.

Profimedia

​Rak

Milí Raci, v októbri by ste mali pozornosť stočiť ku kariére, pretože v nej sa vám fantasticky darí. Merkúr vám dodáva húževnatosť a navyše sľubuje vynikajúce výsledky. Aj v láske očakávajte posun k lepšiemu. Nevalný vývoj v predchádzajúcom období je vyvážený sladkou bodkou. Podmienkou však bude nereagovať prehnane na okolité podnety. Kvôli Venuši ste precitlivení a veľa drobností si beriete k telu.

Lev

Milé Levy, v októbri chcete všetkým ukázať, že sa o seba postaráte a beriete toho na svoje plecia viac, než je zdravé. Hlavne v poslednej dekáde vás takýto prístup môže dostať do stavu vyčerpania organizmu. Venušina opozícia odčerpáva finančné zásoby a jej vrtochy sa odrazia aj na milostnom živote. Priali by ste si, aby vás náprotivok nosil na rukách a ak to tak nie je, siahnete po citovom vydieraní aj žiarlivých scénach.

Profimedia

Panna

Milé Panny, štart ďalšieho mesiaca ožaruje energiou prekypujúci Mars, ktorého postavenie preberá krásny sextil Merkúru, vďaka ktorému si pripadáte nezničiteľní. Radujete sa z pracovných úspechov a zbierate za ne zaslúženú pochvalu. Vylúčený nie je ani úspech na milostnom poli, kedy vás kňažka lásky zahŕňa samými prijateľnými adeptmi na zoznámenie. Do 23. októbra máte chuť podniknúť niečo veľkolepé. Tak hurá do toho. 

Váhy

Milé Váhy, či vás niečo v októbri nestretne, bude to nuda. Venuša je s vami stále zadobre a v prvom týždni sľubuje zoznámenie s človekom, ktorý je z rovnakého cesta ako vy. Spája vás cit pre umenie, energická nátura a pozitívna myseľ. Vďaka Slnku prekypujete elánom práve pre lásku a voľnočasové aktivity. V zamestnaní to tak žiarivo nevyzerá. Nadriadený na vás kladie vysoké nároky, takže fyzička dostáva zabrať.

Profimedia

Škorpión

Milí Škorpióni, váš októbrový scenár je námetom na bestseller! Pôjde o romantickú komédiu plnú prekvapivých zvratov so zaručeným happyendom. Od druhého týždňa vstúpi do vášho znamenia kňažka lásky, ktorá sa rozhodne nedrží pri zemi. Ruka v ruke s Merkúrom prináša okrem lásky ešte aj finančné prilepšenie. Profitujete z originálnych myšlienok, ktorých tok neprekazí ani nečakaná prekážka okolo 7. októbra. Vtedy vsádzajte na istotu.

Strelec

Posledné štvrtina roka začne pre zrodencov Strelca zvesela. Do 7. októbra máte šancu uloviť nielen pri svojich nočných letoch spriaznenú dušu. Od 4. sa bude dariť aj kariére. Nepremožiteľné spojenie Marsu s Merkúrom podporuje myseľ a dodáva vám na činorodosti. To sa prejaví aj na súkromnej ​​pôde, kde nesedíte so založenými rukami. Máte radi nadväzovať nové kontakty a hľadať zaujímavé voľnočasové aktivity.

Profimedia

Kozorožec

Milí Kozorožci, vstupujete do mesiaca, kedy musíte lepšie hospodáriť so silami. Kvadratúra Marsu prináša prekážky v komunikácii na pracovnú pôdu i do lásky. Našťastie vám nechýba húževnatosť, aby ste ukázali, kde je pravda a bojovali za dobré meno. Od 8. októbra pomáha k lepšiemu vývoju aj Venuša, vďaka ktorej sa klíma uvoľňuje predovšetkým v rodinnom kruhu. V poslednej dekáde garantuje návrat vitality sám Manitou.

Vodnár

Milí Vodnári, október je plný zvratov a prekvapivých udalostí, počas ktorých budete musieť siahnuť do energetického rezervoáru. Od 4. októbra pribehne na pomoc Mars, ktorý sa postará, aby ste nezostali na všetko sami. Schopnosť multitaskingu oceníte v súkromí i na pracovisku, kde sa nové úlohy valia ako veľká voda. Až posledná dekáda zbrzdí sľubne rozbehnutú kariéru a pozvoľne našľapovať by ste mali aj v láske.

Profimedia

​Ryby

Milé Ryby, vstupujete do obohacujúceho mesiaca, kedy nad vami drží ochrannú ruku takmer celé vesmírne plénum. Nebude núdza o dôvody k úsmevu, romantické chvíle i duchovné poznanie. Poslednú dekádu prevezme pod taktovku samo Slnko, vďaka ktorému sa otvárajú dvere k vzdelaniu i ďalekým cestám. Len v profesijnej sfére to bude málinko škrieť. Lepší vrabec v hrsti, než holub na streche.

Súvisiace články

Najčítanejšie