Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Známa Slovenka robí reklamu na rybací šalát, špirálu aj krmivo pre psov: Presvedčila by aj vás?
Zdielať na

Známa Slovenka robí reklamu na rybací šalát, špirálu aj krmivo pre psov: Presvedčila by aj vás?

Zdroj: Instagram/zuzanavackova

Mnohé známe tváre si dokážu práve reklamou zarobiť tisíce eur a niektorým je úplne jedno, čo všetko spropagujú. Jednou z nich je aj známa slovenská herečka, ktorej Instagram je plný kadečoho.

Vďaka popularite na sociálnych sieťach zarábajú poriadny balík peňazí! Sú to nielen influenceri, ale aj herecké tváre, ktoré rôzne firmy využívajú na to, aby prostredníctvom nich spropagovali svoje produkty.

Čím zásobuje svojich fanúšikov na Instagrame hviezda seriálu Delukse Zuzana Fialová?

​Jednou z nich je aj Zuzana Vačková, ktorej Instagram je plný naozaj rôznych reklám. Od oblečenia,  rôznych kozmetických produktov, výživových doplnkov, receptov na chudnutie, cez rybací šalát a šperky až po krmivo pre domácich miláčikov. Ten, kto sleduje jej profil, si vyberie ako v skutočnom supermarkete. Navyše to vyzerá, že propagované produkty má Zuzana otestované aj na vlastnej koži. Presvedčila by aj vás?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Ak ma chce muž potešiť, vždy je istota krásny kvet. Aj ruža z našej záhrady poteší. Ale ... ak mi prinesie darček, ktorý mi naozaj sadne, je to pre mna znak toho, že vie čo mám rada. Že ma vníma, cíti... ten môj to má jednoduché. Vie že dobrej kozmetiky nikdy nieje dosť. A môj vkus a potreby pozná. Ale to už poznate aj vy, lebo sa s vami o svoje skúsenosti delím. :-) a tak už určite poznáte aj moju srdcovku vďaka ktorej mám mihalnice ktoré mi naozaj môžu všetci závidieť :-) .. (myslím to v dobrom) A tie ruže sú z našej záhrady! @luxfactor #serum #mihy #mihalnice #lashes #longlashes #happy #woman #cosmetics #topsecret #rose #pink #blonde #luxfactor #zuzanavackova #svojzivotmamvosvojichrukach #zivotpodlazuvackovej

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Vackova (@zuzanavackova),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Aký je dnes deň? Dnes je dnešný deň. Ó, môj najobľúbenejší! ... alebo tak nejako je to v rozprávke o mackovi Pu. Muselo prejsť veľa času kým som to pochopila. Deti to chápu hneď, len potom postupne zabudnú. Alebo ich to my dospelí pekne odnaučíme. Vnímať svet v jeho najjednoduchšej a zároveň najkrajšej rovine. .. môj najobľúbenejší deň.. dnes. ..majte ten dnešný deň krásny. #pritomnyokamih #dnes #teraz #leto #slnko #rano #krasa #kvety #tenmoment #mackopu je môj #ucitel #guru #vnimajme #radost #happy #woman #breakfast #ranajky #treska #dneskatreska #treskoslovenskatreska #klasika #tradicia #loveit #food #myfavorite #zuzanavackova #svojzivotmamvosvojichrukach #zivotpodlazuvackovej

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Vackova (@zuzanavackova),

Súvisiace články

Najčítanejšie