Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Ktorá z týchto žien je podľa vás najatraktívnejšia? Prekvapí vás, čo to o vás prezradí!
Zdielať na

Ktorá z týchto žien je podľa vás najatraktívnejšia? Prekvapí vás, čo to o vás prezradí!

Zdroj: brightside.me

Predstavte si, že sa tieto ženy otočia, ktorá z nich bude najviac atraktívna? Vaša voľba o vás prezradí zaujímavé veci!

Osobné črty nie sú vždy stabilné, môžu sa postupne meniť. Napriek tomu, aj malé veci môžu odhaliť, aký ste človek. Napríklad vaša chôdza môže naznačovať vašu mieru zraniteľnosti, zatiaľ čo spôsob, akým zavesíte toaletný papier, môže prezradiť veľa o vašej asertivite. Rovnako tak voľba medzi rôznymi objektmi o vás všeličo prezradí.

Nenechajte si ujsť novú talkshow Čau Lujza! Už túto stredu o 21:35 na JOJke!

Pozrite si ešte raz obrázok s týmito piatimi ženami a podľa pocitov vyberte tú, ktorá je podľa vás najatraktívnejšia. Nižšie si potom môžete prečítať, čo váš výber prezrádza.

brightside.me

Žena # 1

Ak sa vám zdá najatraktívnejšie prvé dievča, ste pokojný a sebavedomý človek. Nebojíte sa životných prekážok ani skúšok a ste pripravení vyriešiť všetky problémy so vztýčenou hlavou. Radi spoznávate nové veci a idete s nadšením do všetkého, čo sa vám páči. Pri dosahovaní svojich cieľov ste veľmi trpezliví a preto väčšinou dosiahnete presne to, čo chcete.

brightside.me

Žena # 2

Výber druhého dievčaťa znamená, že ste spoločenská osoba, ktorá ľahko a rýchlo nadväzuje nové kontakty. Ste pomerne naivní a občas aj ľahkomyseľní. Zároveň však viete, ako dosiahnuť svoje ciele. Snažíte sa byť za každých okolností pozitívne naladení a  negatívne veci si neberiete osobne. To sa vám ale nedarí vždy - sú chvíle, kedy vás dokáže hlboko raniť aj jedno zdanlivo nevinné slovo.

brightside.me

Žena # 3

Ak padol váš výber na tretiu ženu, ste plachý a skromný človek, ktorý potrebuje trochu času, než sa otvorí ostatným. Radi plánujete a nie ste veľmi spontánny typ. Ste láskavý a bezkonfliktný človek, dokážete nazerať do duše druhých a pochopiť ich emócie a pocity. Nebojíte sa obetovať vlastné pohodlie, aby ste pomohli ostatným. Dôležitý je pre vás ale aj pokoj, takže niekedy potrebujete byť len osamote.

brightside.me

Žena # 4

Ak je podľa vás najviac atraktívna štvrtá žena, znamená to, že ste úplne pokojný typ a nenecháte sa len tak niečím rozhodiť. Rozum u vás na plnej čiare víťazí nad emóciami. Ste vyrovnaný človek a odhodlaný dosiahnuť všetko, čo si zaumienite. Zásadne ale neubližujete druhým. Na prvý pohľad môžete pôsobiť chladne, v kútiku duše ste ale veľmi spoločenský typ, ktorý vždy rád pomôže blízkym ľuďom v núdzi.

brightside.me

Žena # 5

Ak ste si vybrali piatu ženu, ste nezávislá a vytrvalá osoba. Tvrdo na sebe pracujete a väčšinou odmietate pomoc druhých, hoci sú ochotní vám ju poskytnúť. Ste tvrdohlaví a nie je vôbec ľahké vás presvedčiť o inom názore. Málokedy si pustíte k telu nových ľudí, keď sa ale dostanú do vášho srdca, stanú sa vašimi skutočnými priateľmi a môžu sa na vás za každých okolností spoľahnúť.

brightside.me

Súvisiace články

Najčítanejšie