Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Aký typ ženy ste? Mesiac, v ktorom ste sa narodili, prezrádza veľa o vašej osobnosti
Zdielať na

Aký typ ženy ste? Mesiac, v ktorom ste sa narodili, prezrádza veľa o vašej osobnosti

Zdroj: Profimedia

Nielen znamenie zverokruhu, ale tiež konkrétny mesiac veľa napovie o tom, aké naozaj ste. Pozrite sa pozorne na charakteristiky žien podľa mesiaca narodenia a dozviete sa viac!

Aj vedci potvrdzujú, že mesiac, v ktorom sa narodíme, môže ovplyvniť to, aká bude naša kariéra, milostný život aj celková osobnosť. Sedí tento popis aj na vás, alebo vás prekvapilo, čo ste zistili?

O čom je nová talkshow Čau Lujza? Nenechajte si ujsť ďalšiu časť už najbližšiu stredu o 21:35 na JOJke! 

​Január

Ženy, ktoré sa narodili v januári, sú veľmi ambiciózne a motivované k tomu, aby mali v živote úspech. Beriete svoju prácu veľmi vážne a nikdy nedovolíte, aby vám niekto bránil v tom, čo chcete. Je pre vás ťažké vyjadriť, čo skutočne cítite, a len tak ľahko sa k vášmu vnútru nikto nedostane. Najradšej sa pohybujete v spoločnosti ľudí, ktorí s vami zdieľajú rovnakú úroveň inteligencie.

Február

Ženy narodené v tomto mesiaci majú nekonečnú trpezlivosť. Len ťažko ich niečo rozhodí. Milujú romantiku a ocenia veľké gestá viac než ktokoľvek iný. Môže byť niekedy ťažké prísť na to, čo naozaj chcú, pretože sa zvyčajne vyjadrujú skôr nejasne. Aj keď sú ale trpezlivé, občas sa ich nálada dokáže zmeniť. Je pre nich nanajvýš dôležitá lojalita, a vo chvíli, keď zistia, že by ste neboli lojálni, jednoducho sa zbalia a bez slova odídu.

Marec

Nikto iný nemá toľko šarmu ako ženy narodené v marci. Marcové ženy k sebe dokážu privábiť, kohokoľvek si zmyslia. Sú čarovné a krásne, ale je ťažké ich získať. Sú totiž veľmi opatrné, pokiaľ ide o vzťahy, pretože sa boja zranenia. Keď sa vám ich ale podarí získať, buďte si istí, že do vzťahu vložia všetko, čo majú. Dávajte ale pozor, aby ste im nikdy neublížili, pretože potom nie je šanca ich dostať späť.

unsplash.com

Apríl

Aprílové ženy vynikajú v komunikácii a umenie presviedčať je ich najväčšia sila. Sú vynikajúce diplomatky, vidia obe strany mince a často ich druhí žiadajú, aby rozhodli o tom, čo sami nedokážu. Sú veľmi dôveryhodné, a ak ich aj vy presvedčíte o tom, že sa na vás môžu spoľahnúť, nájdete v nich skvelé priateľky či kolegyne. Môžu sa niekedy správať príliš majetnícky, takže buďte trpezliví.

Máj

Máj je mesiac lásky a kvetu, a rovnako také sú aj ženy narodené v tomto mesiaci. Sú pozitívne, príťažlivé a oddané tým, ktorí si získajú ich srdcia. Nikdy nezabúdajte na interakciu s týmito ženami, pretože samotná sila ich osobnosti má na vašu myseľ veľký dopad. Sú to ženy, ktoré vám môžu dať životné lekcie, ktoré vás ovplyvnia navždy.

Jún

Ako sa hovorí, zvedavosť by mohla mačku zabiť, a to platí aj o ženách narodených v tomto mesiaci. Sú tiež zvedavé a neustále túžiace po nových informáciách a poznatkoch, preto sa najlepšie uplatnia v umeleckej brandži. Sú plné inovatívnych a jedinečných nápadov. Aj keď môžu byť veľmi priamočiare, dokážu aj skvele manipulovať s ostatnými, aby získali to, čo chcú.

unsplash.com

Júl

Ženy narodené v júli sú pokojné a nenechajú sa ničím vytočiť. Radšej sa vyhýbajú konfliktom a problémom. Sú inteligentné a dôveryhodné, veľmi často z nich vyžaruje aura záhadnosti. Vo svojom živote majú najradšej stabilitu. Ak dáte najavo nedôveru, radšej odídu, než aby zostali a bojovali.

August

Ženy narodené v auguste sú známe svojím zmyslom pre humor. Rozprávanie s nimi nie je nikdy nudné a vždy vás dokážu rozosmiať. Tieto ženy sú veľkorysé a starostlivé, ale môžu byť tiež veľmi sebecké. Vždy budú chcieť absolútne všetko.

September

Ženy narodené v septembri sú pravdepodobne veľmi pekné, veľmi dôležitá je pre nich disciplína vo všetkých aspektoch života. A to aj vtedy, keď ide o lásku. Nie sú príliš spontánne, majú veľké očakávania od seba aj od ostatných. Nesmiete ich nikdy zradiť, inak urobia všetko pre to, aby sa pomstili.

unsplash.com (ilustračná fotografia)

Október

Októbrové ženy sú často ovládané svojimi emóciami, ale veľmi často svoje skutočné city pred ostatnými skrývajú a hrajú sa na odvážne. Sú pevne presvedčené samy o sebe a svojej pravde. Väčšinou majú dobré vzdelanie a je ťažké získať ich dôveru. Budete musieť tvrdo pracovať, aby ste si ich získali.

November

Ženy narodené v tomto mesiaci si cenia zo všetkého najviac pravdu. Neznášajú klamstvo a dokážu klamára veľmi dobre odhadnúť. Akonáhle im niekto zaklame, skončia s ním. Na novembrové ženy sa môžete kedykoľvek obrátiť so svojimi problémami, pretože im môžete veriť, že ich nikomu neprezradia. Tiež vám nebudú mazať med okolo úst a vždy vám povedia na rovinu, čo si myslia.

December

Ak ste snáď hľadali niekoho ako doprovod na party, už nemusíte. Ženy narodené v decembri sú zábavné a milujúce dobrodružstvá. Sú skvelé v komunikácii a tiež sú nesmierne otvorené. Ale nemyslite si, že ich opijete rožkom, sú veľmi inteligentné. Pozor, rady a ľahko podľahnú pokušeniu.

unsplash.com

Súvisiace články

Najčítanejšie