Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Ste kreatívny, doprajete si alebo veríte reklamám? TOTO o vás prezradí výber zubnej kefky
Zdielať na
Relax a zdravie

Ste kreatívny, doprajete si alebo veríte reklamám? TOTO o vás prezradí výber zubnej kefky

Zdroj: Pixabay.com

Vedeli ste, že aj taká obyčajná vec, akou je výber zubnej kefky, dokáže o človeku veľa povedať? Niektorí dávajú prednosť klasickej, iní neodolajú trendy kúskom a čoraz viac ľudí volí práve elektrický variant. A práve typ zubnej kefky čo-to prezradí o povahe jej vlastníka.

Každý ju používa minimálne ráno a večer, aby si ňou vyčistil svoje zuby. Zamysleli ste sa už nad tým, podľa čoho si vlastne svoju kefku vyberáte vy?

Verili by ste, že Juniorovi pomohli schudnúť práve zuby?

​Práve výber jej typu veľa prezradí o charaktere človeka. Platí to aj o vás? Presvedčte sa!

Klasická kefka

Je to asi tá najobyčajnejšia kefka, akú si môžete v obchode kúpiť za rozumnú cenu. Ak najčastejšie siahnete práve po tomto kúsku, hovorí to o tom, že neradi utrácate peniaze na zbytočné veci. Podľa vás aj tieto lacnejšie varianty dokážu zuby vyčistiť rovnako dobre ako tie drahšie. Peniaze radšej miniete na niečo zmysluplnejšie. 

Drahá kefka

Uprednostňujete moderný kúsok, ktorý ste práve videli v reklame a ktorý tvrdí, že vaše zuby ochráni pred kazom? Svedčí to o tom, že sa častokrát obávate vecí, na ktoré nemáte vplyv. Vašou obranou je práve to, že vopred urobíte všetko pre to, aby problém nenastal.

Pixabay.com

​Multifunkčná kefka

Dávate prednosť komplikovanému kúsku, ktorý očistí zuby, medzery medzi nimi, masíruje vaše ďasná a má aj škrabku na jazyk? Svedčí to o tom, že si doprajete a robí to radi. Nie, nežijete v zbytočnom luxuse, ale jednoducho si priplatíte, aby ste mali pocit, že robíte pre seba maximum. Nie je to o tom, aby ste zapôsobili na iných, vy sa len chcete cítiť dobre. 

Elektrická kefka

Prečo by ste si čistili svoje zuby obyčajnou kefkou, keď je tu niečo lepšie? Ste kreatívny človek, ktorý žije pre budúcnosť a jej výdobytky. Vaša myseľ je otvorená všetkému novému, čo so sebou doba prináša. 

Pixabay.com

Súvisiace články

Najčítanejšie