Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Veľký horoskop na august: Komu sa splní dávny sen a kto stretne veľkú lásku?
Zdielať na

Veľký horoskop na august: Komu sa splní dávny sen a kto stretne veľkú lásku?

Zdroj: Profimedia

Druhá polovica leta so sebou prináša veľa nových výziev. Čo sa zmení v práci a ako na tom budete so zdravím a láskou? To všetko vám prezradia hviezdy.

Prečítajte si veľký horoskop na august a zistite, čo čaká práve vás.

O horoskopoch sa vtipkovalo aj v relácii Všetko čo mám rád...

Baran

Druhá polovica prázdnin sľubuje oslnivý vývoj v láske. Barani sa na všetko pozerajú s nadhľadom a kňažka lásky na ne sprisahanecky máva. Nezadaní by sa mali zamerať na hľadanie náprotivku začiatkom mesiaca. Zárukou úspechu sú spoločenské podujatia plné dobrej nálady. Mars vám v zamestnaní dolieva odvahu, aby ste vykročili vlastnou cestou. Jediné komplikácie možno očakávať v rodine, kde vás dráždia nezhody s rodičmi.

Profimedia

Býk

Milí Býci, úlohou pre tento mesiac je naučiť sa hospodáriť s energiou. Až do poslednej dekády by ste sa mali vyhýbať záťažovým situáciám a hádkam, ktoré zaťažujú už tak vrtkavú zdravotnú stránku. Po 18. auguste vám na záchranu pribehne guru Mars, vďaka ktorému sa zlepšuje vitalita aj odhodlanie dosiahnuť vytýčené ciele. Stret s realitou vás čaká v láske. Nezadaným sa len tak niekto nezavďačí, máte príliš vysoké požiadavky.

Blíženci

Hoci sú prázdniny v najlepšom, Blížencov čaká mesiac zasvätený práci. Merkúr je v perfektnom postavení pre kariérny rast aj rozjazd vlastného podniku. Vďaka jeho priazni si poradíte s každou komplikáciou. Tiež Venuša sa do 20. augusta tvári ako vaša súputníčka a prináša zvýšený záujem opačného pohlavia. Poslednú dekádu zaťažuje nervózny Mars. Preto bojujete s vnútorným nepokojom.

Profimedia

Rak

Milí Raci, prvá polovica mesiaca vám dá zabrať predovšetkým v pracovných záležitostiach. Do 10. augusta bojujete s pesimistickým naladením, pretože vám Saturn upíja z energie i kreatívneho myslenia. Úlohy, ktoré inokedy zvládate s ľahkosťou, vám zaberú veľa času. Čo tak si vziať dovolenku? Po 18. auguste sa vám začne dariť o poznanie lepšie. Okrem profesie pocítite zmenu k lepšiemu aj v milostnom živote.

Lev

August symbolizuje pre zrodencov Leva lásku v jej najčistejšej podobe! Afrodité prináša zástup náprotivkov, z ktorých minimálne jeden môže ašpirovať na titul spriaznená duša. Okrem šťastia v láske ale môžete počítať aj s finančným prilepšením. Vesmírne dary môžu mať veľa foriem, ale každopádne vás potešia. Veľkým pomocníkom je zmysel pre humor, vďaka ktorému sa lepšie vysporiadate s vrtochmi svojich nadriadených.

Profimedia

Panna

Zatiaľ čo ostatné znamenia si užívajú letné leňošenie, Panny sú naplno ponorené do pracovných povinností. Prvá dekáda je nabitá originálnymi nápadmi, ktoré majú hlavu a pätu. Nebude problém presvedčiť nadriadených, aby ste ich mohli zrealizovať. Vďaka tomu sa dočkáte aj finančného prilepšenia. Bohužiaľ, v láske to príliš veselo nevyzerá. Dokážete byť nezdravo uštipační, čo pohode v dlhoročnom vzťahu nenahráva.

Váhy

Milé Váhy, vo vašom živote hrá hlavnú úlohu láska a v tesnej vzdialenosti za ňou sa drží kariérny rast. Pokiaľ ide o financie, ste nezvyčajne činorodí. Hneď 1. augusta sa zamerajte na možné investície. Vďaka Marsu vám nechýba zdravá sebaistota ani energia pre zvládanie pracovných záležitostí. Do 11. augusta máte pocit, že myslenie stagnuje, ale potom sa nepriazeň zlomí. Razom dokážete vidieť súvislosti, ktoré vám predtým unikali.

Profimedia

Škorpión

Zrodenci Škorpióna by si na začiatku druhej polovice prázdnin mali krotiť nabrúsený jazyk. Bojujete so zlou náladou a bohužiaľ si ju vybíjate na ľuďoch, ktorí si to nezaslúžia. Poznať je to hlavne v milostnom živote. Singles stretávajú viac nevhodných adeptov, zadaní sa s partnerom dohadujú kvôli financiám. Hoci ste aktívni, nadriadený si vymýšľa neustále ďalšie a ďalšie dôvody, prečo vám nepridať na výplate.

Strelec

Milí Strelci, august je bohatý na nezabudnuteľné udalosti, vďaka ktorým sa navyše môžete dostať k peniazom. Prajúca Trigon Merkúra je pre pracovnú sféru hotovým požehnaním. Dokážete sa postaviť akejkoľvek úlohe a nepanikárite, pokiaľ sa vyskytnú nečakané prekážky. Opatrnosti nie je nazvyš okolo 18. augusta, kedy sa môžu komplikovať medziľudské vzťahy. Niekto blízky sa do vás triafa kvôli nabitému pracovnému programu.

Profimedia

Kozorožec

Prvú dekádu by Kozorožci mali využiť pre letnú dovolenku, pretože v zamestnaní sa budú trápiť. Ako by vám vesmír nechcel umožniť dôjsť do zdarného cieľa. Merkúr zaťažuje vaše myslenie, preto ľahko podliehate panike a strácate sa v neustálych zmenách. Milostný rozkvet si dá na čas a prichádza až v poslednej dekáde. Očariť vás môže človek, ktorý je priamy, ale zároveň sa vie vcítiť do vašej kože.

Vodnár

Jedinci narodení pod nadvládou Vodnára by v auguste nemali zabúdať na odpočinok. Venušina opozícia zaťažuje vašu psychiku, ale upíja tiež z vitality. Do 20. augusta sa snažte fungovať sami za seba, singles by sa nemali upínať na nový objav či platonickú lásku. Veľkým pomocníkom je vaša vrodená optimistická nátura. Napriek všetkým komplikáciám nestrácate vieru v lepšie zajtrajšky. Oceníte aj spoločnosť priateľov.

Profimedia

Ryby

Merkúr s Neptúnom zabrnkajú na dravú strunu Rýb. Dokážete vyčuchať príležitosť k zisku a úspešne sa o ňu pobijete s konkurenciou. Okrem pracovných úspechov vesmír myslí na šťastie v láske. Stretnete sa s ľuďmi, ktorých budete chcieť vidieť znova. Príťažlivosť je až nadpozemská, čo komplikuje život zadaným jedincom. Od 18. augusta zvoľnite. Nepriaznivé lúče Venuše môžu zmiasť intuíciu, takže budete zraniteľnejší.

Súvisiace články

Najčítanejšie