Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Túžite po šťastnom vzťahu? Pomôže vám jediná rada podľa vášho znamenia
Zdielať na

Túžite po šťastnom vzťahu? Pomôže vám jediná rada podľa vášho znamenia

Zdroj: unsplash.com

Astrológia je často oveľa presnejšia ako rady psychológov či koučov. Okrem iného vám tiež môže poskytnúť životnú radu, vďaka ktorej si môžete vybudovať skutočne stabilný a dobrý vzťah.

Všade okolo môžeme nájsť tisíce rád, ako prežiť spokojný vzťah, alebo ako mať manželstvo, ktoré vám budú všetci závidieť. A niekedy je tých rád až priveľa a je veľmi ťažké vybrať z nich tú jednu jedinú, ktorá sa stane súčasťou vášho života. Vyskúšajte radu, ktorú majú pre vás hviezdy.

​A ako je to vo vzťahu manželov Lelkesovcov?

Baran

Barani bývajú veľmi dobrodružní, zábavní, živí a vášniví. Potrebujú preto niekoho, kto by sa s nimi mohol podieľať na ich vášňach a kto ich bude povzbudzovať k tomu, aby žili život naplno. Nie niekoho, kto ich bude sťahovať a držať späť.

Rada pre šťastný vzťah: Nie je to o nájdení osoby, s ktorou sa chcete podeliť o svoj život, ale o nájdenie osoby, s ktorou chcete prežiť svoj život! Barani potrebujú partnera k zločinu, nie zľaknutú rybu.


Býk

Býci sú zemské znamenie a stoja pevne nohami na zemi. Sú trpezliví a chvíľu im trvá, než začnú niekomu dôverovať a aby si niekoho pustili bližšie k telu. Dalo by sa povedať, že sú opatrní.

Rada pre šťastný vzťah: Pamätajte si, že len preto, že vás niekto nemiluje presne tak, ako by ste si priali byť milovaní, neznamená, že vás nemiluje so všetkým. Je potrebné, aby ste si pripomenuli, že váš spôsob lásky nemusí nutne kopírovať spôsob lásky vášho partnera.


Blíženci

Blíženci sú skvelí rečníci, takže si veľa ľudí myslí, že im nerobí problém hovoriť s druhým pohlavím a niečo riešiť. Ale nie vždy to tak je. Blíženci nemajú radi konfrontácie a nechcú byť zlí. Preto robia vo vzťahoch veľmi často veľkú chybu, že o problémoch nehovoria.

Rada pre šťastný vzťah: Nevyhýbajte sa problémom, ktoré chcete riešiť. Porozprávajte sa o nich otvorene, úprimne, a hlavne príliš dlho nečakajte.

unsplash.com

Rak

Raci sú milujúci, ošetrujúci a ochraňujú. Zvlášť, pokiaľ ide o ich najbližších. Majú sklon stavať potreby druhých pred svoje vlastné.

Rada pre šťastný vzťah: Nasaďte si kyslíkovú masku ako prvý, až potom pomáhajte ostatným. Inak vám nezostane dosť sily starať o tých, ktorých milujete. Nie je to sebecké, vaše priority musia byť primárne.

Lev

Levy sú sebavedomí, silní a priamočiari. Majú radi všetko pod kontrolou.

Rada pre šťastný vzťah: Nechajte svojho partnera, aby žil chvíľu po svojom. Nikto nechce mať vedľa seba niekoho, kto za neho bude robiť všetky rozhodnutia. Môžete byť síce dominantný partner, ale svojho partnera tiež povzbudzujte k tomu, aby sám o niečom rozhodol (napríklad to, kam pôjdete na večeru a podobne).

Panna

Panny sú veľké organizátorky a rady plánujú - aj život tým druhým. Majú rady veci na svojom mieste a majú tendenciu usilovať o dokonalosť.

Rada pre šťastný vzťah: Nikto nie je dokonalý, ani vy nie. Panny si musia pamätať, že nemôžu všetko organizovať a že niektoré z najkrajších okamihov vo vzťahu pochádzajú z chýb či nedokonalostí, ktoré vznikajú spontánne. Vzdajte sa svojich očakávaní a užívajte si to, čo príde. Život sa nedá zakaždým naplánovať.

unsplash.com

Váhy

Váhy sú diplomatky zverokruhu, chcú, aby všetci okolo nich boli šťastní a v pohode. Nemajú rady konfrontácie a nerady sa dostávajú do verbálnych bojov.

Rada pre šťastný vzťah: Hovorte otvorene o všetkom, dokonca aj o tom, čo vás bolí. Váhy majú tendenciu vytesniť svoje emócie a nechávať ich stranou. Je nutné, aby si pripomínali, že s problémami sa musia vysporiadať priamo a včas, aby ich vzťah bol pevnejší.

Škorpión

Škorpióni sú oveľa citlivejší, než sa im samotným páči, a sú tiež veľmi intuitívni. Vzhľadom k tomu, že oceňujú poctivosť, jednou z ich schopností je vycítiť, keď im niekto klame do očí. Ak im niekto ublíži, môžu byť rovnako vášniví pri pomste, ako vo vzťahu.

Rada pre šťastný vzťah: Musíte zapracovať na schopnosti učiť sa odpúšťať. V tom máte rezervy. Čím väčší súcit a láskavosť dokážete preukázať voči partnerovi a sebe, tým silnejší bude váš vzťah.

Strelec

Strelci milujú nadšenie, dobrodružstvo a skúšanie nových veci. Chcú vždy meniť veci, vrátane svojich vzťahov, takže je pre nich práca na budovaní vzťahu pomerne veľkou výzvou.

Rada pre šťastný vzťah: Naučte sa plávať na vlne. Znamená to brať veci tak, ako prichádzajú a učiť sa s nimi vysporiadať. Vo vzťahu sú dobré aj zlé časy a vy nemôžete zakaždým odísť, keď máte pocit, že ste práve v tých horších.

unsplash.com

Kozorožec

Kozorožci sú tvrdí ťahúni, a niekedy pracujú až príliš tvrdo. A to aj vo svojich vzťahoch. Rovnako ako práca, aj vzťahy potrebujú dovolenku, relax. Uistite sa, že vy a váš partner máte čas na hranie a zábavu.

Rada pre šťastný vzťah: Uistite sa, že sa vo vzťahu budete tiež baviť, aj keď to pre vás bude znamenať, aby ste si to naplánovali. Keď trochu zľavíte zo svojich nárokov, budete sa cítiť lepšie fyzicky aj emocionálne.

Vodnár

Vodnári majú vo svojom živote veľa ľudí. To môže spôsobovať problémy vo vzťahu, pretože veľmi často riešia najrôznejšie problémy s druhými ľuďmi, namiesto toho, aby sa zamerali len na svojho partnera.

Rada pre šťastný vzťah: Ak je nejaký problém, radšej sa snažte ho riešiť súkromne primárne so svojim partnerom. Pokiaľ mu nedôverujete natoľko, aby ste sa mu zverili so svojím trápením a on vám poskytol podporu a radu, prečo s ním vlastne ste?

Ryby

Ryby milujú romantiku a lásku. Keby bol život románom, boli by Ryby v nebi. Avšak život nie je fantázia ani rozprávka, niekedy je potreba otvoriť oči a pracovať na svojom vzťahu. A nič nie je zadarmo a nie je vždy všetko ružové.

Rada pre šťastný vzťah: Nezabudnite mať realistické očakávania o láske a vzťahu. Neznamená to, že láska nemôže byť magická, ale nie je to každý deň. Aj dážď alebo občasná búrka vzťahu prospejú.

unsplash.com

Súvisiace články

Najčítanejšie