Skoro jasno
13°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Sziget - pozrite si aktualizovaný zoznam interprétov
Zdielať na
Relax a zdravie

Sziget - pozrite si aktualizovaný zoznam interprétov

Zdroj: Sziget official

Post Malone je ďalšie významné meno, ktoré sa pripojí k rodine interprétov na Szigete. Austin Richard Post sa narodil v meste Syracuse v štáte New York v roku 1995. V deviatich rokoch sa jeho rodina presťahovala do mesta Grapevine v Texase. Jeho otec pracoval u futbalového tímu Dallas Cowboys, vďaka čomu dostával voľné vstupenky na zápasy. V detstve sa venoval basketbalu a po hraní videohry Guitar Hero tiež hre na gitaru. Okolo šestnástich rokov začal v programe FL Studio skladať vlastnú hudbu a začal sa venovať rapu. Niekoľko mesiacov dochádzal na Syracuse University, než zo školy odišiel.

V máji 2016 vydal svoju debutovú mixtape s názvom August 26th. V júni 2016 bol v časopise XXL menovaný jedným z objavov roka (2016 Freshman Class). V septembri 2016 vydal singel "Deja Vu" (ft. Justin Bieber) (75. priečka v USA, 43. priečka v Kanade, platinová certifikácia v Kanade). Debutový album s názvom Stoney malo byť pôvodne vydané na konci augusta 2016, ale dočkalo sa niekoľkých odloženie. Album bol konečne vydané v decembri 2016. V prvý týždeň predaja v USA debutoval na 6. priečke rebríčka Billboard 200 s 58 000 predanými kusmi (po započítaní streamov). Album obsahuje väčšinu jeho starších singlov. V januári 2017 bol vydaný ďalší singel "Congratulations" (ft. Quavo), ktorý sa stal hitom. Trapová pieseň sa vyhupla na 8. priečku amerického rebríčka a zabodovala aj medzinárodne. V USA získala certifikáciu 5x platinový singel a napríklad v Kanade 3x platinový. Vďaka streamom sa album už v apríli 2017 dočkalo certifikácia platinová platňa. V októbri 2017 bola vydaná ako singel aj pieseň "I Fall Apart" (16. priečka, platinová certifikácia). V novembri 2017 album dostalo certifikáciu 2x platinová platňa; V čiernej 2018 potom 3x platinovú.

Sziget sa v roku 2019 uskutoční medzi 7. - 13. augustom. Trojdňové lístky sú teraz v predaji od 199 EUR, pričom cena lístka je stanovená na 7. marca. Pre viac informácií si kliknite na  szigetfestival.com.

Pozrite si mená ktoré môžete nájsť na Festivale Sziget

Post Malone
Franz Ferdinand
James Blake
Years & Years
Tove Lo
Razorlight
Son Lux
Richie Hawtin CLOSER
Jain
Yeasayer
Yellow Days
Tove Styrke
Masego
IAMDDB
Protoje & The Indiggnation
Xavier Rudd
Wanda
W&W
Vini Vici
Carnage
Sigala
Hucci
Elderbrook
Roosevelt
Anna of The North
Fakear
Valeras
Welshly Arms

Foo Fighters
Ed Sheeran
Florence + The Machine
Twenty One Pilots
The 1975
Martin Garrix
Richard Ashcroft
Catfish & The Bottlemen
Kodaline
Chvrches
Jungle
The Blaze
Maribou State
IDLES
Parcels
Superorganism
Pale Waves
Boy Pablo
Frank Turner & The Sleeping Souls
Alma
Gang Of Youths
Of Mice & Men
Frank Carter & The Rattlesnakes
Yungblud
Tamino

Zdielať na

Najčítanejšie