Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Vačková otvorene o probléme, ktorý trápi mnoho žien: Veľmi TO bolí
Zdielať na

Vačková otvorene o probléme, ktorý trápi mnoho žien: Veľmi TO bolí

Zdroj: Profimedia.sk

Populárna herečka Zuzana Vačková bez okolkov priznala, že aj ona sa pri výbere topánok musí popasovať s rovnakým trápením ako mnohé iné ženy.

Ani populárna herečka Zuzana Vačková si minulý týždeň nedala ujsť prehliadku v rámci módneho maratónu Eurovea Fashion Forward. 

​Sama herečka pritom nie je módna maniačka, ktorá by slepo sledovala trendy a nimi sa riadila. Najmä výber topánok je pre ňu problém. 

Ako nosiť podpätky bez bolesti? Tu sú zlepšováky:

„K veciam nemám nejaký extra vzťah. Nelipnem na šatách ani topánkach, i keď je pravda, že k môjmu povolaniu potrebujem kvalitné topánky. Nájsť kvalitnú topánku je pre mňa problém, lebo mám problematické nohy. Na pätách mám výrastky, ktoré ma veľmi bolia, takže potrebujem mať odľahčenú pätu. Zároveň sa mi tvoria halluxy, takže potrebujem mať aj odľahčenú špičku a to sa naraz nedá. Preto ak nájdem topánky, ktoré mi sadnú a po 5-6 hodinách státia ma v nich nebolia nohy, sú to pre mňa  zlaté črievičky, ktoré si chránim. Mám niekoľko takých,“ zverila sa blondína s problémom, ktorý trápi mnohé ženy. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#zahrada #mallorcainspires #travel #mallorca #zuzanavackova #garden #flowers #svojzivotmamvosvojichrukach #zuzanavackova #mylife

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Vackova (@zuzanavackova),

Súvisiace články

Najčítanejšie