Oblačno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Eurovea Fashion Forward: Módny maratón pokračuje, inšpirujte sa jarnými novinkami
Zdielať na

Eurovea Fashion Forward: Módny maratón pokračuje, inšpirujte sa jarnými novinkami

Zdroj: Eurovea

V historickej budove Skladu 7 pri EUROVEA sa počas štyroch dní predstavujú verejnosti najnovšie kolekcie jar/leto 2019 svetových značiek zastúpených v EUROVEA. Poďte sa pozrieť na módne prehliadky spolu s nami!

Aj počas tretieho prehliadkového dňa predvádzali modely finalistky tohtoročnej Miss Slovensko. Ktorá z prehliadok vás zaujala najviac?

Jankiv Siblings

Zameriavajú sa na dámsku módu pre ženy, ktoré chcú mať v šatníku unikát s umeleckou pridanou hodnotou. Každý vytvorený kúsok je originál s vysokou pridanou hodnotou v podobe materiálu, ktorý je ručne plisovaný. Značka Jankiv Siblings bola ocenená minulý rok v meste módy Zlatou Fatimou ako najlepší dámsky výrobok roku 2018. Vďaka tomu sa mohli ich myšlienky o renesancii plisovania šíriť v rôznych médiách na Slovensku aj v zahraničí.
Boli zaradení medzi 7 dobrých správ roku 2018 Dennikom N a magazín Forbes ich zaradil medzi najlepších kreatívcov z východu.

ECCO

Veľmi špeciálnu prehliadku predstavila značka ECCO, ktorá sa od roku 1963 venuje s nadšením obuvníctvu. Na prehliadke bola predstavená dámska a pánska kolekcia. Ťahúňom prehliadky bola nadčasová plochá balerínka ANINE BALLERINA, ktorú sprevádzala špeciálna choreografia.

BCBGMAXAZRIA

Hlavnou víziou kolekcie BCBGMAXAZRIA je, aby každá žena vyzerala a cítila sa byť krásna vo všetkých okamihoch života. Jej poslaním je robiť ženu sebavedomú a inšpiratívnu.

Neodmysliteľnou časťou každej kolekcie BCBGMAXAZRIA sú koktailové a večerné šaty ktoré kladú dôraz na ženskosť. Inak tomu nie je ani v kolekcii na tohtoročnú jar a leto. V tejto kolekcii šiat si tak každá žena príde na svoje.

PIETRO FILIPI

Módna značka pôsobí na českom a slovenskom trhu už viac ako dvadsaťpäť rokov. Vsádza na nadčasové minimalistické strihy, kvalitné materiály a perfektné krajčírske spracovanie odevov. Za návrhmi a prípravou každej kolekcie stojí tím dizajnérov Pietro Filipi. Starostlivo vyberajú látky na módnych veľtrhoch a inšpirujú sa najnovšími módnymi trendmi. Spoločne tak vytvárajú elegantné a nadčasové modely, ktoré odrážajú štýl Pietro Filipi.

Súvisiace články

Najčítanejšie