Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Túto ženu po premene nespoznáte: Zhodila polovicu váhy a vyzerá fantasticky!
Zdielať na

Túto ženu po premene nespoznáte: Zhodila polovicu váhy a vyzerá fantasticky!

Zdroj: Profimedia

Keď sa mladá Angličanka sa dostala na šialenú váhu vyše 122 kíl, vedela, že musí zmeniť svoj život, kým nebude neskoro. Jej fantastická premena dnes inšpiruje tisíce ľudí.

Lucie Hadley (21) z Peterboroughu si kvôli nadváhe zažila na škole krutú šikanu, kvôli ktorej musela dokonca niekoľkokrát zmeniť triedu. Mladá žena sa priznala, že často predstierala chorobu, aby si mohla aspoň na pár dní oddýchnuť od neustáleho výsmechu spolužiakov.

Najdôležitejšie bolo začať!

Lucie má kvôli kilám navyše zo školských čias iba samé príšerné spomienky. Na jej postavu nebolo možné dostať uniformu v bežných veľkostiach, športové aktivity boli pre ňu absolútnou pohromou a najhoršie bolo, že nemala takmer žiadnych priateľov.

Profimedia

Hoci sa blondínka snažila niekoľkokrát schudnúť, nikdy sa jej to nepodarilo a stále sa trápila. Pre naozaj radikálnu zmenu sa rozhodla až vtedy, keď si našla priateľa.

Keď sa jej mama pridala do miestnej skupiny ľudí, ktorí sa snažili schudnúť, povzbudila aj ju, aby sa pridala tiež.

"Najskôr som sa cítila zahanbene, že mám takú nadváhu v pomerne mladom veku. Neskôr som si však uvedomila, že každý v tej miestnosti tam bol z rovnakého dôvodu. Boli sme tam spolu, aby sme sa navzájom podporovali. Moja skupina sa stala mojou druhou rodinou, nezvládla by som to bez nich,“ prezradila pre denník The Sun dnes už štíhla kráska.

Profimedia

Fantastické výsledky

Lucie mala najskôr obavy, že po úprave jedálnička bude hladovať, ale nakoniec bola prekvapená, ako dobre nabehla na novú životosprávu. Prvé zhodené kilá ju motivovali, aby sa snažila stále viac, dokonca si zamilovala cvičenie a fitness aktivity, ktoré dovtedy nikdy nevyskúšala.

Za niečo vyše roka zhodila takmer 64 kíl a vyzerá ako úplne iná osoba a vraj sa aj presne tak cíti.

Profimedia

Lucie je šťastná, že si môže konečne vychutnávať život naplno. Bez problémov si nájde na seba pekné oblečenie, nebojí sa obliecť do plaviek, a najmä, má neporovnateľne viac energie. 

Profimedia

Jej aktuálna váha je 58 kíl a vyzerá naozaj úžasne, súhlasíte?

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2019631824785589&set=a.100825359999588&type=3&theater

Súvisiace články

Najčítanejšie