Oblačno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Veľký horoskop na APRÍL: Koho čaká nová láska a kto bude mať úspech v práci?
Zdielať na

Veľký horoskop na APRÍL: Koho čaká nová láska a kto bude mať úspech v práci?

Zdroj: Profimedia

Ani sme sa nenazdali a máme tu apríl. Ste zvedaví, čo všetko vás v tomto jarnom mesiaci čaká? Zistite to hneď!

Niektorí sa môžu tešiť na úspech v práci a prilepšenie vo finančnej oblasti, iní konečne stretnú dlho očakávanú lásku. Čo si hviezdy pripravili práve pre vaše znamenie?

BARAN

Milí Barani, v apríli budete v hektickom tempe, ktoré bude sprevádzať zmätok a stres. Hviezdy sa postarajú o vaše nové kariérne štarty. Okolo 19. apríla vás však uvoľní Venuša. Zavládne pokoj a harmónia, ale s láskou a posteľnými radovánkami nepočítajte. Čaká vás veľké napätie vo vzťahoch a možno tiež rozpad vzťahu. Čo musíte urobiť? Jednoducho buďte pokornejší!

BÝK

Nečakané zmeny, vzbura a sloboda, to všetko prinesie Býkom apríl! Vnútorné rozpoloženie, v ktorom budete, prinesie veľké zmeny vo vašom živote. Vaše arogantné správanie vám môže zavariť v práci a vaša nedôvera k partnerovi vo vzťahoch. So svojím miláčikom sa emočne aj sexuálne odcudzíte. Singles to budú mať jednoduchšie. Venuša im dodá romantiku a sexuálnu energiu.

BLÍŽENCI

Blíženci, apríl prinesie vzťahové konflikty, ktoré ale musíte za každú cenu vyhrať. To ste proste vy! Vaša agresia vo vzťahu prinesie naopak úspechy v športe. V práci ste dobre naladení a ľahšie ju zvládate. Bohužiaľ ani singles Blíženci si v apríli neprídu na svoje. Budú sa o vás zaujímať osoby, ktoré vám neimponujú.

RAK

Raci, v práci vám to pôjde excelentne. Vaša sebadôvera a pozitívny prístup zlepší všetky komunikačné problémy so šéfom. Navyše si perfektne rozumiete s kolegami. V láske nerobte unáhlené závery. Nie je všetko tak, ako sa na prvý pohľad zdá. Zbytočné útoky si váš miláčik nezaslúži. Začiatkom apríla sa budete cítiť utláčaní. Protivníka sa radšej snažte ignorovať.

LEV

V apríli nasadíte smrteľné pracovné tempo. Makáte, až sa z vás dymí. To isté požadujete aj od svojich spolupracovníkov. Nezabudnite! Ste radi obľúbení a takto sa vám to určite nepodarí. Naopak, trocha vášne a dynamiky v láske by neškodili. Ešte že váš nový idol nie je žiadna hanblivka a dá vám jasne najavo, čo chce a potrebuje.

Profimedia

PANNA

Milé Panny, začiatkom mesiaca sa budete cítiť trochu vyčerpane. Ale potom to naberie úplne iné grády! Vyhráte súboj o toho najkrajšieho samčeka. Áno, vy! Praktická Panna. Budete tŕňom v oku mnohých žien a nejedna vám bude závidieť. Je pravdepodobné, že ide o niekoho, s kým budete chcieť tráviť budúcnosť. Vaše sebavedomie rastie a vy bodujete! A ako to bude v práci? Panny, budete psychicky vyčerpané a budete pracovať pod nátlakom.

VÁHY

Váhy, máme pre vás zlú správu! V apríli vás čaká ľadová sprcha. Prečo? Vaša drahá polovička vás začne podceňovať a dá vám to najavo dosť nepríjemným spôsobom. Hviezdy vám radia, aby ste s ňou prestali na chvíľu komunikovať a dlhé diskusie nechali na neskôr. V práci sa veľmi nepretrhnete, všetko vám pôjde plynulo a s ľahkosťou.

ŠKORPIÓN

V apríli sa ukážete v lepšom svetle. Urán prináša potenciál pre veľké zmeny vo vašom živote. Ste otvorení a flexibilní. Vychutnávajte si zvýšenú citlivosť v sexuálnych vzťahoch, predovšetkým so svojím partnerom, a môžete objaviť nápadité spôsoby, ako zvýšiť svoje erotické potešenie. Na čo je teraz vhodná doba? Pritiahnuť si toho najlepšieho partnera!

STRELEC

Milí Strelci, v apríli to bude v práci vyzerať ako na bojovom poli. Svojimi argumentmi dráždite nadriadeného. Hviezdy radia - vykašlite sa na to! Vaše výkony nie sú úplne stopercentné. Mali by ste sa vydať na spoločenskú akciu alebo večierok. Tam totiž medzi vami a tým krásavcom či kočkou preskočí iskra. Do čoho by ste mali investovať? Porozmýšľajte nad zmenou imidžu!

KOZOROŽEC

Kozorožci, budete efektívnejší a produktívnejší. Tvrdo si idete za svojím cieľom. Vesmír vás otestuje, koľko toho zvládnete. S extra kúzlom Venuše stretnete niekoho jedinečného. Máte z čoho vyberať, ale toto stvorenie je očarujúce. Čo vás zaskočí? Vaše sexuálne túžby budú veľmi impulzívne.

VODNÁR

Milí Vodnári, v apríli budete vymetať jeden večierok za druhým. Neubránite sa ani nezáväzným flirtom. Ale pozor, môže sa stať, že sa jedna vaša známosť dostane ďalej, než by ste chceli. Konajte iniciatívne. Hviezdy radia - sledujte svoje inštinkty k pracovným úspechom. Je to vhodná doba aj na podporu svojich cieľov.

RYBY

Milé Ryby, apríl pre vás bude mesiacom preháňania a skreslených predstáv. Skúste ubrať a nebuďte takí vzťahovační. Alebo sa môže stať, že aj vaša milovaná polovička vybuchne. Nezaoberajte sa maličkosťami a reagujte primerane, pomôže vám to a uberie vám to veľa stresu. A ako sa vám bude dariť v práci? Kvôli partnerským nezhodám vám šéf žiadne úľavy neposkytne.

unsplash.com

Súvisiace články

Najčítanejšie