Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Zelený detox nápoj funguje ako zázrak: Prečistí vám telo a urýchli chudnutie
Zdielať na

Zelený detox nápoj funguje ako zázrak: Prečistí vám telo a urýchli chudnutie

Zdroj: Profimedia

Na to, aby ste si prečistili organizmus a dodali telu energiu a vitalitu, nepotrebujete žiadne špeciálne kúry či doplnky výživy. Vyskúšajte tento jednoduchý detoxikačný drink, ktorý vám prinesie skvelé výsledky!

Keď je organizmus zanesený toxínmi, nedokáže pečeň správne vykonávať svoje funkcie. V takomto prípade sa vaša snaha schudnúť môže skončiť dokonca priberaním na váhe.

Prvým krokom k úspešnému chudnutiu je jednoznačne očista tela od všetkých nánosov. Tento super výživný nápoj plný vitamínov a potrebnej vlákniny dokáže vyplaviť nečistoty z tela veľmi rýchlo.

Účinný detoxikačný nápoj

Ingrediencie:

  • 1 liter čistej vody
  • 2 citróny
  • 2 hrste petržlenovej vňate
  • 2-3 stopky stonkového zeleru
  • Hrsť čerstvého koriandru (alebo mleté ​​sušené semená)

    Profimedia

Postup:

  1. Citróny ošúpte, rozdeľte na mesiačiky a vložte do mixéra spolu s ostatnými surovinami.
  2. Pridajte vodu a dôkladne rozmixujte.
  3. Nápoj skladujte v chladničke maximálne 24 hodín.
  4. Detoxikačný nápoj pite po jednom pohári ráno na lačný žalúdok a jeden večer pred spaním.
  5. Prvé účinky pocítite už na tretí deň, ideálne je však vydržať v kúre 1 týždeň.  


Koriander je aromatickým korením, ktorému sú prisudzované mimoriadne detoxikačné vlastnosti. Z tela dokáže odstrániť škodliviny, dokonca tiež toxické kovy. Ničí črevné parazity a uľavuje pri zažívacích ťažkostiach, je prospešný pre činnosť čriev, žalúdka aj pankreasu.

Stopkový zeler je výborným zdrojom vlákniny, ktorá rozhýbe vaše črevá a pomôže ich očistiť od nánosov. Obsahuje tiež antioxidanty, je vhodný pri liečbe kĺbov, znižuje krvný tlak, je výborný ako prevencia voči rakovine, upokojuje nervový systém a navyše má minimum kalórií.

Petržlenová vňať svojou schopnosťou zlepšiť trávenie je výborným doplnkom pri detoxikácii organizmu. Okrem toho posilňuje imunitu, odstraňuje z tela zápaly, pomáha pri nepravidelnej menštruácii, podporuje chudnutie a mnohé ďalšie.

Citrón je ideálny pomocník pri chudnutí. Obsahuje celý rad vitamínov a prospešných látok, ktoré zrýchľujú metabolizmus a znižujú chuť do jedla, má aj močopudné účinky a taktiež podporuje detoxikáciu organizmu.

Súvisiace články

Najčítanejšie