Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Kucherenko vypenila: Jej slová mladú mamičku šokovali
Zdielať na

Kucherenko vypenila: Jej slová mladú mamičku šokovali

Zdroj: instagram

Silvia už pár dní obdivuje krásy talianskeho Vatikánu, kam sa s rodinou vybrala na výlet. Ani za hranicami Slovenska však nemá pokoja.

Dlhonohá blondína si vychutnáva slniečko a pamiatky vo večnom meste. Samozrejme, svojich fanúšikov aj stadiaľto zásobuje rôznymi fotografiami.

Nechýbajú ani tie provokačné. Na jednej z nich sedí v podprsenke v posteli a pred sebou má raňajky. A práve táto fotka padla do oka istej mladej mamičke, ktorá si myslela, že Silvia je na výlete sama so synom, ktorý ju takto odfotil. Žene to nedalo a známej blondíny sa slušne opýtala, či ju syn Alexander odfotil. To bola chyba. Silvia vypenila a v odpovedi si servítku pred ústa nedala.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Good morning ?? veci sú často jednoduché ,len my si ich komplikujeme ? pekný víkend ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Silvia Kucherenko “SISAA” (@official_silviakucherenko),

„Nie, nie som len so synom, aj keby... Je na tom niečo, vidieť mamu v spodnom prádle ty krava sprostá??? Vás je viete čo po tom, kto ma fotí a prosím nesledujte ma. Také zakomplexované matky tu nepotrebujem,“ znie len časť modelkinho hnevu. Silvia si asi neskôr uvedomila, že to možno tentoraz trochu „prepíska“ a svoje komentáre radšej vymazala. Ako vidieť, ani ona nemá nervy zo železa, hoci ľudia jej na Instagram píšu aj oveľa horšie komentáre.

Instagram

​Hnev Kucherenko okúsila táto mladá mamička

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

??

Príspevok, ktorý zdieľa Romanita Vašková (@romanita.vaskova),

Súvisiace články

Najčítanejšie