Jasno
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Česká youtuberka PRVÝKRÁT ukázala svoje popálené ruky: Takto teraz vyzerajú
Zdielať na

Česká youtuberka PRVÝKRÁT ukázala svoje popálené ruky: Takto teraz vyzerajú

Zdroj: instagram/tresnickova

Pred pol rokom sa populárnej českej youtuberke Týnuš Třešničkovej zmenil život. Pri požiari v istom bare utrpela rozsiahle popáleniny vrchnej časti tela, z ktorých sa stále lieči. Dodnes verejnosť nevie, ako naozaj vyzerá.

Bola v zlej chvíli, na zlom mieste... Tínuš sedela s priateľom v istanbulskom bare, kde sa ohnivá šou zvrtla a popálila ju. Nehoda sa odohrala na jeseň 2018 a odvtedy je kráska v nemocnici.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

When you can’t wait for a vacation so you wear at home the most beautiful swimwear from @lovekinibeachwear ?

Príspevok, ktorý zdieľa Týnuš Třešničková (@tresnickova),

Hoci na Instagram pravidelne pridáva svoje fotky, tie sú však ešte z čias pred spomínaným incidentom. Svoju tvár pred fanúšikmi aj svetom stále tají, i keď podľa jej slov by nemala byť natoľko zasiahnutá ako jej vrchná časť tela. Týnuš sa dlho odhodlávala a teraz svetu ukázala aspoň svoje ruky. Jej prsty kedysi zdobili nekonečné nechty, ktoré sama nazvala „najdiskutovanejšie“. Dnes je rada, že už prsty vôbec ohne. „...kedysi som poriadne neohla niektoré prsty, alebo nedokázala zdvihnúť ruky nad hlavu. Pozrite sa na druhú fotku. Pôvodne som si ju chcela nechať pre seba, čo už, takto teraz moje ruky vyzerajú...“ zverila sa na Instagrame.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#girlpower ✌?Holky, které jsou mi už 6 měsíců obrovskou oporou. Obdivuji jejich ochotu a pozitivní energii v každé situaci. Ikdyž jsem někdy protivná, vždycky se mi snaží pomoct a zlepšit mi náladu. Po pravé ruce je má fyzioterapeutka Irem, která se mnou tráví téměř každý den několik hodin. To díky ní jsem mobilní a můžu se téměř bez problémů hýbat. Byla tu pro mě od doby, kdy jsem pořádně neohnula některé prsty, nebo v žádném případě nezvedla ruce nad hlavu. No a mrkejte na druhou fotku??‍♀️ Původně jsem si ji chtěla nechat pro sebe, ale co, takhle teď prostě vypadají moje ruce. Život mi často hází klacky pod nohy a já se ani tentokrát nevzdávám. Jsem v péči skvělých doktorů, s kterými pracujeme na zahojení veškerých ran, abych se v co nejlepším stavu mohla vrátit domů. Je náročné, být tak dlouho a daleko od svých blízkých, ale aspoň tu mám takovou moji druhou rodinku❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Týnuš Třešničková (@tresnickova),

Zdá sa, že je len otázka času, kedy verejnosti odhalí, ako po nehode naozaj vyzerá a či bude mať trvalé následky.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Děkuji @nicolnails, že mi už přesně 2 roky vytváří ty nejkrásnější a zároveň asi nejdiskutovnější nehty. Někteří ještě stále za ty 2 roky nepřišli na to, že na toaletě se používá toaletní papír a ne nehty, že s nimi zvládnu sestavit veškerý nábytek v mém bytě, uvařit, uklidit a že se s dlouhými nehty prostě úplně bežně dá žít a manipulovat. Teda pokud neokopáváte pole nebo neděláte jinou fyzicky náročnou práci. Pak jsou krátký nehty super, to je jasný. Někteří asi nikdy nepochopí, že ne každý sdílí oblibu v kratších nehtech, ale že je každý člověk a jeho vkus jedinečný. Je super, že všichni nejsme stejný, což by byla strašná nuda. Takže krátké, dlouhé, hranaté nebo špičaté, ale hlavně aby se líbily nositelce. Na ničem dalším už nezáleží☺️ A já jsem zvědavá, kolik let mě ještě bude držet obliba v dlouhých drápkách?? Třeba to jednou razantě zkrátím, stejně jako moje vlasy??‍♀️ Každopádně zatím zdar dlouhým drápkům a všem kdo na ně mají kecy. Takovým lidem totiž nikdo nikdy nepoškrabkal čerstvě zapilovanými delšími nehtíky záda, protože pak by mlčel?? #perfectnails #nails #gelnails #longnails #coffinnails #coffin #nailinspo #nailstagram #nailporn #babyboomer

Príspevok, ktorý zdieľa Týnuš Třešničková (@tresnickova),

Súvisiace články

Najčítanejšie