Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Raňajkový HIT Ivany Gáborik: Aj vďaka nemu má super postavičku
Zdielať na

Raňajkový HIT Ivany Gáborik: Aj vďaka nemu má super postavičku

Zdroj: Instagram

Úspešná tanečnica patrí na Slovensku medzi najkrajšie ženy. Navyše je známa tým, že miluje šport a zdravý životný štýl, vďaka ktorému má aj top postavičku.

Ivana a zdravé jedlá idú ruka v ruke. Práve ona je dôkazom, že na to, aby ste boli štíhle, vôbec nemusíte hladovať!

Tajomstvo jej štíhlej postavy sa neukrýva len v rôznych športoch, ktorým sa pravidelne venuje. Ivana sa už roky zdravo stravuje, čo je na nej aj vidieť. Ak chcete pre svoje telo urobiť niečo dobré, nabiť sa energiou, začnite už s raňajkami! Tu je tip na skvelý štart do dňa priamo z Ivaninej kuchyne. Tieto zdravé raňajky si môžete pripraviť aj deň/dva vopred a ráno ich len z chladničky vytiahnuť.

Instagram

​Ingrediencie:

  • kokosové mlieko
  • mandle
  • banán
  • topinambur sirup
  • chia semiačka

Na ozdobenie: mrazené jahody, kokosový olej, bio topinambur kaša kakaová, vlašské orechy

 

Instagram

​Postup:

„Do mixéru vložíme - kokosové mlieko, cez noc namočené mandle, malý banán, topinambur sirup a na najvyšších obrátkach mixujeme pár minút. Hmotu prelejeme do väčšej nádoby a pridáme pár lyžíc chia semiačok, necháme 30 minút odstať, párkrát premiešame. Keď nám to všetko pekne zhustne, šup do pohárika. Na dozdobenie som použila jahodové pyré (mrazené jahody+kokosový olej), bio topinambur kašu kakaovú a vlašské orechy. Koľko čoho neviem presne. Všetko od oka, ale chutilo to fantasticky. Určite vyskúšajte! Dobrú chuť,“ opísala svoje obľúbené raňajky Ivana.

Súvisiace články

Najčítanejšie