Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Eminem môže byť pyšný: Jeho dcéra je poriadna kočka, má vyše milión fanúšikov
Zdielať na

Eminem môže byť pyšný: Jeho dcéra je poriadna kočka, má vyše milión fanúšikov

Zdroj: tumblr.com

Z raperovho rozkošného dievčatka je dnes nádherná sexi žena, ktorá by sa pokojne mohla živiť ako modelka.

Eminemovu dcéru Hailie, celým menom Hailie Jade Mathers Scott, si isto pamätáte z piesní, ktoré jej otec venoval v časoch svojej najväčšej slávy. Najznámejšiu z nich, “Hailie´s Song,” naspieval v roku 2002. Pozrite sa, ako vyzerá jeho sladká dcérka dnes!

Eminem si s matkou svojej dcéry Kimberly Ann Scott prežil mnoho škandálov, v ich vzťahu sa objavila nevera, drogy, žiarlivosť aj pokus o samovraždu. Dvojica sa rozviedla, opäť zosobášila a opäť im to nevyšlo. Čo sa im však jednoznačne podarilo, je dcéra Hailie, ktorú mimoriadne napäté vzťahy rodičov našťastie nepoznačili. ​

Instagram

​Múdra aj krásna

Hailie nikdy nebola typickým celebritným dieťaťom a nevyužívala otcovu popularitu vo svoj prospech. Už ako tínedžerka začala brigádovať, vynikala vo volejbale a bola aj členkou študentskej rady. Momentálne končí štúdium psychológie na vysokej škole v Michigane a rozhoduje sa, v ktorej oblasti zakotví. 

Instagram/Facebook

Eminemova dcéra má krásnu tvár a tip top postavičku a pokojne by sa uchytila aj ako modelka, ale táto oblasť ju zjavne neláka. Má však blízko k móde a kozmetike a rada sa oblieka aj do poriadne sexi outfitov. V jednom z rozhovorov priznala, že by sa rada uchytila v kozmetickom priemysle.

https://www.instagram.com/p/BSAF8QFAqWo/

Instagram krásnej Hailie sleduje viac ako milión fanúšikov, je teda možné, že práve túto komunitu použije aj pri svojich pracovných plánoch. Držíme jej palce!

Instagram/Facebook

Ocko môže byť na svoju dcéru naozaj pyšný, čo poviete?

https://www.instagram.com/p/Bmj7I20jPkK/

https://www.instagram.com/p/BqA8nqLBil0/

https://www.instagram.com/p/BrwMxIpBZ8Y/

https://www.instagram.com/p/BsL2vvthVTH/

https://www.instagram.com/p/BOkvdldhA--/

Súvisiace články

Najčítanejšie