Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
XXL modelke zrušili účet na Instagrame: Naozaj sú tieto fotky nevhodné?
Zdielať na

XXL modelke zrušili účet na Instagrame: Naozaj sú tieto fotky nevhodné?

Zdroj: Instagram

Natalia sa snažila podporovať mladé dievčatá, aby nepodľahli vychudnutému trendu a aby sa naučili mať rady také, aké sú. Mnohým sa však jej fotky nepáčili. Pozrite sa, prečo!

Natalia Lozano je odvážna žena typu krv a mlieko a svoje krivky sa nebojí ukazovať aj v poriadne odvážnych modeloch. Práve vďaka pozitívnemu posolstvu o tom, že nie všetky ženy musia mať “ideálne” miery, si získala tisíce fanúšikov z celého sveta.

Plus size modelka pridávala na svoj Instagram fotografie v rôznych outfitoch a z rôznych príležitostí. Chce ukázať svetu, že aj bacuľaté ženy majú presne také práva, ako ženy štíhle. A že sa nemusia báť ukázať napríklad v bikinách či sexi šatách s výstrihom.

https://www.instagram.com/p/BqaeOyvAFHj/

Napriek tomu, že tisícom iných dodávala sebavedomie, niekomu jej fotografie poriadne ležali v žalúdku. Jedného dňa jej totiž z ničoho nič Instagramový účet zrušili. Dôvodom boli pravdepodobne fotografie v spodnej bielizni.

https://www.instagram.com/p/Bi2qP_rn8AL/

“Niektorí nedokážu zniesť, keď je žena s kilami navyše sebavedomá a cíti sa sexi. Asi chcú radšej nereálne a vyretušované zábery,” posťažovala sa Natalia.

https://www.instagram.com/p/Bq-pP9lgrG0/

Plus size modelka sa nenechala odradiť a veľmi rýchlo si založila nový účet, kde si v priebehu niekoľkých hodín získala späť takmer všetkých predošlých fanúšikov.

“Hnev a závisť iných ma nikdy nezastaví,” dodáva bacuľka, ktorá mieni v šírení “body positive” pokračovať ďalej.

Čo si o jej odvážnych fotkách myslíte vy?

https://www.instagram.com/p/BrQVDpKgS7w/

https://www.instagram.com/p/Bqm8aWEgjMj/

https://www.instagram.com/p/BqHfdD6gyKi/

https://www.instagram.com/p/Bnelp3znAus/

https://www.instagram.com/p/BZrPzNJguRV/

https://www.instagram.com/p/BqP_nILAvLe/

Súvisiace články

Najčítanejšie