Jasno
17°
Bratislava
Konštantín
19.9.2024
Odpoveď na jedinú otázku o vás veľa prezradí: Ktorú časť tela si umývate prvú?
Zdielať na

Odpoveď na jedinú otázku o vás veľa prezradí: Ktorú časť tela si umývate prvú?

Zdroj: Profimedia.sk

Tento rýchly test vyzerá na prvý pohľad vtipne, ale výsledky sú až prekvapivo presné. Sedí to aj na vás?

Ak ste niekedy navštevovali hodiny jogy, určite ste počuli, ako inštruktor hovorí o tele ako o posvätnom chráme. Niečo na tom rozhodne bude!

Rôzne starodávne kultúry dokonca veria, že časť tela, ktorú si intuitívne umývame ako prvú, hovorí veľa o našej osobnosti.

Začínate nohami, alebo naopak, ako prvé si umývate tvár a krk? Zistite, čo to o vás prezrádza!

Profimedia.sk

Nohy

Noha je symbolom celistvosti a pokory. Ľudia, ktorí si po vstupe do sprchy umyjú ako prvé nohy, stoja vždy pevne na zemi. Sú pevne zakotvení a majú v živote jasné priority, ktorých sa držia za každých okolností.

Plecia a krk

Ľudia, ktorí si najprv umyjú krk alebo ramená, sú vynikajúci vo svojej profesii, sú cieľavedomí a robia všetko preto, aby dosiahli svoje ciele a sny.

Ruky

Ruky sú vždy symbolom sily, solidarity a jednoty. Ľudia, ktorí si najprv umyjú ruky v sprche, sa ničoho neboja. Sú to idealisti, ktorí si vždy stoja za svojím názorom.

Vlasy, hlava

Hlava je oblasť poriadku a sily. Ľudia, ktorí vstupujú do sprchy a okamžite si začnú umývať hlavu, sú praktickí a realistickí. Nenávidia plytvanie časom, preto im vyhovuje mať veci naplánované.

Hrudník

Hrudník je citlivou oblasťou všetkých cicavcov a tak si túto oblasť prirodzene chránime. Ak pri sprchovaní začínate práve hrudníkom, pravdepodobne ste sebavedomý typ, ktorý sa cíti dobre vo svojej koži. Vaša istota je niečo, v čom vás mnoho ľudí obdivuje, pretože máte jasno v tom, aká je správna cesta v živote.

Chrbát

Rovnako ako hrudník, aj chrbát patrí medzi časti tela, ktoré v našom podvedomí považujeme za veľmi citlivú oblasť. Ľudia, ktorí si najprv umyjú chrbát, sú skôr opatrné typy. Sú to introverti, ktorí si vychutnávajú svoju samotu. Je ťažké získať ich dôveru, ale komu sa to podarí, objaví ich pozitívne stránky.

Podpazušie

Ľudia, ktorí si ako prvé umyjú podpazušie, sú tí, na ktorých sa vždy môžete spoľahnúť. Vedia milovať celým srdcom, ale iba dovtedy, ak nestlačíte “nesprávne tlačidlo!”

Intímne partie

Paradoxne, ľudia, ktorí pri umývaní začínajú intímnou oblasťou, sú pomerne plachí. Je ťažko sa dostať do ich blízkosti a je takmer nemožné dosiahnuť, aby svoje city prejavili na verejnosti. Sú to citlivé povahy, ktoré neznášajú, ak ich niekto dráždi a provokuje.

Tvár

Tvár je oblasť, ktorá nám umožňuje vidieť, cítiť, počuť a ​​ochutnávať. Ľudia, ktorí sa rozhodnú umyť si v sprche ako prvé práve tvár, sa neustále obávajú toho, ako pôsobia na ostatných. Rýchlo sa dostávajú do rozpakov a často sú v strese z toho, aby ich okolie nekritizovalo.

Ramená alebo nohy

Ľudia, ktorí pri sprchovaní uprednostnia končatiny, sú označovaní za bezstarostné typy. Sú takmer vždy usmiati, najmä, ak hovoria o nadpozemských či vysnívaných miestach. Sú najšťastnejší pri plánovaní dovoleniek a výletov a právom sa nazývajú kočovníkmi.

Súvisiace články

Najčítanejšie