Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ako ísť v svadobných šatách na toaletu? TRIK nevesty trhá rekordy na internete
Zdielať na

Ako ísť v svadobných šatách na toaletu? TRIK nevesty trhá rekordy na internete

Zdroj: unsplash.com (ilustračná fotografia)

Táto vychytávka je takmer úplne zadarmo a oceníte ju nielen na vlastnej svadbe, ale tiež napríklad pri veľkých plesových šatách.

Ak sa chystáte vydávať v jednoduchých ľahkých šatách, zvládnete to určite bez problémov. Vybrať sa však na toaletu v honosnej svadobnej róbe, je už trochu náročnejší oriešok. Pozrite sa, ako geniálne to vyriešila táto nevesta!

„Pred nedávnom som sa vydávala a tesne pred dňom D som dostala panický strach z toho, ako budem chodiť v tých veľkých šatách na toaletu. Ako použijem toaletný papier, keď si budem musieť celý spodok šiat pridržiavať? A čo ak budem mať akurát svoje dni?“ spomína mladá žena.

Našťastie, na poslednú si vymyslela pohotovú vychytávku, ktorá jej problém definitívne vyriešila. O svoj trik sa podelila na sociálnej sieti a hoci je na prvý pohľad vtipný, mnohé ženy jej ďakujú za to, že im skutočne pomohol.

Najlepšie na tomto triku je, že je takmer zadarmo. Všetko, čo budete potrebovať je známa veľká modrá Ikea taška, z ktorej vystrihnete dno.

Facebook/Djsweeby

Stačí, že si takto pripravenú tašku necháte na toalete a potom do nej jednoducho vleziete, potiahnete hore aj so šatami a v pokoji si sadnete na toaletu. Uši tašky si dáte na ramená, takže vám zostanú voľné ruky.

Facebook/Djsweeby

​Čo na to poviete, vyskúšali by ste to?

Facebook/Djsweeby

Súvisiace články

Najčítanejšie