Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Iba za 6 mesiacov kompletne zmenila svoje telo: FOTKY pred a po sú až neuveriteľné
Zdielať na

Iba za 6 mesiacov kompletne zmenila svoje telo: FOTKY pred a po sú až neuveriteľné

Zdroj: Instagram

Krásnu Scarlett ešte pred pár mesiacmi trápili celulitída a kilá navyše. Jedného dňa sa rozhodla, že so sebou niečo urobí a tu je výsledok!

Pri pohľade na ňu dnes by ste zrejme nepovedali, že táto krásna mladá žena ešte nedávno bojovala s nadváhou, pomarančovou pokožkou a jej sebavedomie bolo takmer nulové. Neuveríte, no štyri roky nosila len dlhé nohavice, pretože sa jej dnes už expriateľ vysmieval pre celulitídu, ktorá ju trápila na stehnách.

Instagram

Instagram

​Hoci si našla nového priateľa, stále pri ňom priberala a akosi to nevedela zastaviť. Hlavným dôvodom boli kilá nezdravého jedla, ktoré jedla a nulový pohyb. Keď svojho súčasného priateľa poprosila, aby ju vyfotil v spodnej bielizni, neverila vlastným očiam. To bol moment, kedy sa rozhodla, že s tým musí niečo urobiť! Scarlett sa zverila do rúk odborníkov a absolvovala chudnúci program. Experti jej zostavili stravovací plán, takže vôbec nehladovala a tiež tréningový program. A výsledok? Dnes nielen vyzerá fantasticky, ale sa tak aj cíti a je inšpiráciou pre iné ženy, ktoré váhajú nad tým, či sú takéto programy účinné.

Instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie