Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Lodičky, tenisky, či baleríny? TOTO o vás prezradia topánky, ktoré nosíte najradšej
Zdielať na

Lodičky, tenisky, či baleríny? TOTO o vás prezradia topánky, ktoré nosíte najradšej

Zdroj: unsplash.com, brightside.me

Každá žena vie, že pekných topánok nikdy nemá dosť. Dávate prednosť pohodlným typom obuvi, alebo najviac obľubujete podpätky? Prekvapí vás, čo to o vás hovorí!

Ak sa potrebujeme potešiť a vylepšiť si náladu, nie je nič lepšie, ako si kúpiť niečo nové, ideálne krásne topánky. Práve tie, ktoré obľubujete najviac prezradia zaujímavé veci o vašej osobnosti.

Zaujímavá štúdia na Kansaskej Univerzite uviedla, že až 90 percent našich vlastností je možné odvodiť z typu topánok, ktoré uprednostňujeme. Nájdite v zozname tie vaše najobľúbenejšie a zistite, či to sedí aj na vás!

Športové topánky

Ste citovo veľmi vyrovnaná osoba a skoro nikdy sa neznepokojuje. Hovorí sa, že ľudia ako vy stoja nohami pevne na zemi.

brightside.me

Štýl Converse

Ste veľmi milá, hoci niekedy viete byť aj trochu namyslená a opatrná. Zastupujete  "večných pubertiakov," osobnosti so svojimi vlastnými silnými aj slabými stránkami.

brightside.me

Trendová obuv

Rada si kupujete veci a môžete si ich aj dovoliť. Ste príjemná, vášnivá a hoci to znie protichodne, tak tiež konzervatívna.

brightside.me

Balerínky

Nezaujímate sa o to, čo si o vás ostatní myslia. Neobmedzujte sa vo vyjadrovaní svojich myšlienok, hoci pokiaľ ide o vzťahy, niekedy mávate problémy.

brightside.me

Kovbojské topánky

Mohli by ste byť agresívna, odmeraná, sústredené na seba, trochu podozrievavá, ale napriek tomu veľmi inteligentná a praktická.

brightside.me

​Lakované topánky

Ste zhovorčivá, ale skôr opatrná. Máte slabosť pre oslnivé veci a máte vyvinutý cit pre detaily.

brightside.me

Topánky na vysokých podpätkoch

Ste veľmi sebaistá a rada na seba strhávate pozornosť. Niekedy ste však náladová. Keď si však niečo naplánujete, urobíte to vždy po svojom.

brightside.me

Topánky na platforme

Ste prirodzene veľmi spoločenská. Sociálne siete sú vašou parketou, a tak máte vždy aktualizovaný Facebook, Twitter, Instagram a tak podobne.

brightside.me

Pohodlná obuv

Ak uprednostňujete tento typ obuvi je u vás pohodlie na prvom mieste. Ste pokojná milá osobnosť, ktorá vyjadruje svoje myšlienky jasne a bez preháňania.

brightside.me

Extravagantné topánky

Máte rada takéto topánky, hoci sú nepohodlné? Paradoxne to o vás prezrádza, že ste tichá osobnosť, ktorá rada vyzerá dobre a oceňuje rozmanitosť.

brightside.me

Súvisiace články

Najčítanejšie