Zatiahnuté
14°
Bratislava
Stela
3.10.2024
Ako posúdiť muža podľa kávy? Toto o ňom prezradí jediná šálka!
Zdielať na

Ako posúdiť muža podľa kávy? Toto o ňom prezradí jediná šálka!

Zdroj: pixabay.com/shaniaculter

Psychológovia posudzujú ľudskú povahu na základe rôznych vecí, dokonca aj podľa toho, akú kávu najradšej pijete. A práve tento populárny nápoj dokáže veľa prezradiť o tom, aký je váš partner...

Mnohí si štart do nového dňa nedokážu bez lahodnej šálky kávy ani len predstaviť. Vedeli ste však, že psychológovia Judi James a James Moor zistili, že to, akú kávu pijete, veľa prezradí aj o povahe a osobnosti konkrétneho človeka. Čo napovie, napríklad, o vašom partnerovi? 

Verili by ste, že kávová usadenina sa dá použiť aj do batérie? 

​Čierna káva

Títo ľudia sú odvážni a veľmi dobre vedia, čo chcú. Idú si za tým, čo si zaumienili a ostatným väčšinou priamo do očí povedia, čo si o nich myslia, a to bez akýchkoľvek príkras. Vo vzťahu s nimi sa nudiť určite nebudete. 

Čierna s cukrom a mliekom

Muž, ktorý svoju kávu pije práve s mliekom a cukrom, vás môže poriadne prekvapiť. Väčšinou navonok pôsobí usporiadane a má svoje pravidlá, ktoré dodržuje. Na druhej strane si však veľakrát robí, čo chce. Je akousi kombináciou racionálneho zmýšľania a bohémskej duše. 

Espresso

Títo muži bývajú častokrát náladoví, no tvrdo na sebe aj pracujú. So všetkými pracovnými úlohami sa dokážu hravo popasovať, preto sú z nich veľakrát skvelí vedúci pracovníci. Podobne sa správajú aj v súkromí - sú suverénni, no častokrát majú problém s vernosťou. 

pixabay.com/Pexels

​Káva bez kofeínu, so sójovým mliekom

Zrejme sa vás bude snažiť presvedčiť, že práve táto kombinácia je aj pre vás tá najzdravšia forma, ako piť kávu. Sú nároční a len veľmi ťažko priznajú, že aj niekto iný, okrem nich, by mohol mať o jednej a tej istej veci pravdu. Dosť často skrývajú svoje skutočné ja a to, akí naozaj sú...

Latté

Kávu s napeneným mliekom obľubujú váhavé typy ľudí, ktorí si všetko radšej dôkladne premyslia. Predtým, ako sa pre niečo rozhodnú, dobre si to zo všetkých strán premyslia. Na latté potrebujete čas, kým ho vypijete a oni sa preto nikam neponáhľajú. Sú pôžitkári, ktorí si život radi vychutnávajú.

Kapučíno

Pije ju muž na úrovni, ktorý je síce kreatívny, no nie príliš bohémsky. Hoci to na sebe nedáva poznať, vnútri je citlivý a ľudí má vo všeobecnosti rád. 

Pixabay.com

​Ľadové frappuccino

Podľa psychológov sú títo muži trochu povrchní a najradšej by boli, aby ich všetci oslavovali ako nejakú celebritu. Dávajú si záležať na tom, ako vyzerajú a musia byť vždy tip-top!

Viedenská káva

Kedysi veľmi populárny nápoj, no dnes ho pije už len hŕstka ľudí. Muž, ktorý ju miluje sa určite bude zaujímať o umenie a históriu a rozhodne sa nebude hanbiť za to, že si rád dopraje to, čo mu chutí. Nudiť sa s ním rozhodne nebudete, keďže neustále vymýšľa nové dobrodružstvá...

Súvisiace články

Najčítanejšie