Oblačno
19°
Bratislava
Václav
28.9.2024
Pikantný darček pre manžela: Catherine Zeta-Jones sa ukázala úplne nahá
Zdielať na

Pikantný darček pre manžela: Catherine Zeta-Jones sa ukázala úplne nahá

Zdroj: Profimedia

Slávna herečka prekonala všetky predchádzajúce darčeky a milovanému manželovi venovala odvážnu fotografiu, s ktorou sa pochválila aj svojim fanúšikom.

Herecké legendy Catherine Zeta-Jones (55) a Michael Douglas (80) sú manželmi už 25 rokov a presne takú dobu spolu oslavujú aj narodeniny, ktoré majú v ten istý deň, píše people.com.

Horúce narodeninové prekvapenie 

Hoci ich delí veľký vekový rozdiel, patria medzi najstabilnejšie hollywoodske páry a ich spoločné narodeniny sa stali každoročnou tradíciou. Tento rok však Catherine priznala, že je pre ňu už veľmi ťažké niečo originálne vymyslieť, a rozhodla sa pre netradičné riešenie. Na svojom Instagrame zverejnila čiernobielu fotografiu, na ktorej pózuje vo svojej „narodeninovej róbe“ – úplne nahá, iba v čiernych podpätkoch.  

Tento vtipný a zároveň odvážny darček označila ako „možnosť číslo dva“, zatiaľ čo prvým variantom boli golfové loptičky. „Po 25 rokoch spoločných narodenín s manželom už mi dochádzajú nápady na darčeky“ zavtipkovala herečka.

Fanúšikovia ju zasypali komplimentmi 

Fanúšikovia herečku ihneď zaplavili nadšenými komentármi a ocenili jej darček. Mnohí si myslia, že na manželove okrúhliny to bola výborná voľba. „Ak budem v jej veku vyzerať takto, tiež budem zverejňovať všetky svoje fotky. A nebude ma zaujímať, čo si kto myslí,“ stálo v jednom z mnohých kometárov. „Keď Catherine vyzerá takto teraz, každý deň je pre Michaela narodeninový!“ vyjadrili sa ďalší.   

Catherine Zeta-Jones a Michael Douglas sa spoznali v roku 1998 na filmovom festivale vo francúzskom Deauville, kde ich predstavil spoločný priateľ Danny DeVito. Douglas bol tmavovlasou herečkou okamžite očarený a údajne pri prvej príležitosti povedal, že by s ňou chcel mať deti. Hoci naň spočiatku nereagovala, krátko na to začali spolu chodiť a následne sa vzali. Prominentní manželia majú spolu dve deti, 21-ročnú Carys Zetu a 24-ročného Dylana Michaela. Catherine sa už viackrát vyjadrila, že tajomstvom ich manželstva je zmysel pre humor, vzájomná láska, rešpekt a veľa času stráveného spolu.   

Súvisiace články

Najčítanejšie