Jasno
24°
Bratislava
Konštantín
19.9.2024
Andrea Verešová musí byť v tomto manželovi po vôli: To vážne?
Zdielať na

Andrea Verešová musí byť v tomto manželovi po vôli: To vážne?

Zdroj: Instagram/andreaveresovaofficial

Má telo bohyne a rada ho aj ukazuje! Andrea Verešová často nosí sexi šaty, ktoré by si iná žena neodvážila obliecť. Dôvod? Ten vás prekvapí!

Hoci nedávno oslávila 44. narodeniny, vyzerá fantasticky a na nedostatok rôznych modelingových ponúk sa nemôže sťažovať. Andrea Verešová je ozdobou každej párty, na ktorej sa objaví. A to aj vďaka rôznym sexi outfitom, ktoré si oblečie. 

​Niekedy sú jej outfity príliš vyzývavé a odvážne. Preto sa aj mnohí jej fanúšikovia zamýšľajú, či to jej manželovi neprekáža. Bývalá misska pre časopis Šarm priznala, že Daniel Volopich je s jej šatníkom maximálne spokojný. Dokonca od nej vyžaduje, aby chodila v hriešne sexi šatách!

Manželovi rada vyhovie

„Manžel má rád sexi šaty a odvážne oblečenie. V tom sa mu snažím vyhovieť najmä vo voľnom čase a na dovolenkách. Ak ideme na ples alebo moje pracovné akcie, necháva mi voľnú ruku, našťastie ma neobmedzuje. Nemusím byť za každých okolností tá sexi femme fatale, ale môžem byť aj kreatívna alebo originálna," priznala pre Šarm Andrea. Žeby bol práve toto kľúč ku šťastnému manželstvu? 

Súvisiace články

Najčítanejšie