Jasno
24°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Z plus size krásky sú muži hotoví, ale na rande ju nikto nepozýva: Je vraj až príliš sexi
Zdielať na

Z plus size krásky sú muži hotoví, ale na rande ju nikto nepozýva: Je vraj až príliš sexi

Zdroj: Profimedia

Má zástupy fanúšikov, ale hovorí, že jej príťažlivý vzhľad je v skutočnosti prekliatím, pretože muži sú z nej príliš vystrašení na to, aby ju pozvali na rande.

Plus size modelka Lauren Butler bola kedysi upratovačkou, no dnes ju živí modeling a sexi vzhľad, ktorý vraj nedá mnohým mužom spávať, píše Daily Star.

Prečo ju toľkí muži obdivujú na sociálnych sieťach, no ani jeden z nich sa neodváži pozvať ju na rande a prejaviť jej svoju náklonnosť?   

„Myslím si, že sa ma jednoducho boja,“ myslí si sexi ryšavka zo Severnej Karolíny. Tá je vraj na lásku pripravená, aj keď cielene nikoho nehľadá.   

„Je ťažké byť až veľmi sexi. Muži sa ma zdráhajú osloviť, boja sa, že ich odmietnem,“ hovorí Lauren a dodáva, že páni nemusia mať strach, je vraj úplne normálne dievča.  

Profimedia

Modeling je pre ňu iba práca, ale bohužiaľ priniesla aj svoje mínusy. Mužov podľa nej zaujíma iba jej telo. Zahŕňajú ju chválou, dokonca jej posielajú darčeky, a platia veľa peňazí, aby videli jej sexi fotky. Svoju zásadu, rozhodne sa nefotografovať nahá však striktne dodržiava a nezmení to ani obrovský balík peňazí.   

Sebavedomie Laure vraj nikdy nechýbalo. Vždy bola vysoká a už na škole vyčnievala. „A čo je hlavné, páči sa mi, že som dievča s krivkami,“ pochválila sa.

A aký muž by u nej zabodoval? „Nemám vyhranený typ. Nikoho nediskriminujem kvôli vzhľadu, ale stojím o vážny vzťah. Chcem niečo, čo povedie k sobášu,“ dodala s tým, že naposledy randila vlani v lete, a preto si myslí, že je snáď už na čase. Držíme jej palce, nech sa aj pre ňu nájde konečne ten pravý!   

Súvisiace články

Najčítanejšie