Polojasno
20°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Ľudia si mysleli, že ide o matku a syna, ale... Keď si začali prejavovať nežnosti, zostali v šoku
Zdielať na

Ľudia si mysleli, že ide o matku a syna, ale... Keď si začali prejavovať nežnosti, zostali v šoku

Zdroj: Profimedia

Napriek tomu, že ich vzťah mnohí odsudzujú a len neveriacky krútia hlavami, oni svorne tvrdia, že ich láska je aj po roku rovnako silná, ako na začiatku.

Mickey Swearingon (23) a Cherie Salinas (50) su spokojný a zamilovaný pár a to aj napriek tomu, že si ich často pletú s matkou a synom, píše The Sun.

„Úprimne neviem, čo na to odpovedať,“ smeje sa mladík. „Musím ľuďom o našom vzťahu stále niečo dokazovať,“ krčí ramenami mladý chlapec, ktorý je dokonca v rovnakom veku, ako syn jeho polovičky.  

Profimedia

Pár z Texasu sa zoznámil na Tinderi. Cherie totiž zomrel manžel, no po čase opäť zatúžila po láske, preto sa rozhodla vyskúšať aplikáciu na randenie.   

Mickeyho vždy fascinovali staršie ženy, no pri Cherie išlo vraj o lásku na prvý pohľad. Známosť rýchlo prerástla na vážny vzťah, a tak sa o ňom rozhodli povedať rodinám. Mladíkova matka to neznášala zrovna ľahko, ale nakoniec pochopila, že sú spolu naozaj šťastní. U Cherie išlo všetko prekvapivo hladko. Dokonca aj jej syn, ktorý je v rovnakom veku ako Mickey, im fandí.

Pravdou je, že to medzi nimi iskrilo už pred osobným stretnutím. „Bol vždy úplne na zožratie, keď sme spolu hovorili. Nemohla som sa dočkať, až ho spoznám,“ rozplývala sa Cherie.  

„Bol presne tým, koho som v tej chvíli potrebovala. Po manželovej smrti som si nebola istá, či chcem ešte nejaký vzťah, ale potom som si uvedomila, že ma priťahujú mladší muži,“ doplnila Cherie. Obaja sa vraj milujú natoľko, že v budúcnosti nevylučujú spečatiť svoju lásku aj manželstvom.   

Súvisiace články

Najčítanejšie