Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Sexi blondína s MEGAPRSIAMI chce tehotnej Hanychovej prebrať Soukupa: Pozýva ho na rande a Agáta je v pozore!
Zdielať na

Sexi blondína s MEGAPRSIAMI chce tehotnej Hanychovej prebrať Soukupa: Pozýva ho na rande a Agáta je v pozore!

Zdroj: Instagram/agatahanychova

Hoci je Agáta Hanychová šťastne zadaná a s Jaromírom Soukupom čakajú dieťa, vrásky na čele jej robí istá česká sexi kráska, ktorá si brúsi zuby na jej chlapa. Navyše sa tým vôbec netají!

Vyzerá to tak, že Agáta po početných neúspešných vzťahoch konečne našla toho pravého. So starším podnikateľom Jaromírom Soukupom je síce len pár mesiacov, no dvojica už čaká aj spoločného potomka a netaja sa, že sú až po uši zamilovaní. 

​Hoci to na prvý pohľad vyzerá tak, že ich dokonalý vzťah nemôže nikto a nič narušiť, omyl! Bývalá fitneska Lulu sa netají tým, že je to práve Soukup, do ktorého sa platonicky zamilovala a chcela by ho pre seba. Vo viacerých českých médiách sa vylepšená kráska dušuje, ako veľmi sa jej milionár páči. Ako on zareagoval na jej náklonnosť? "Zatiaľ je z jeho strany ticho... ale Aguš mi začala čekovať príbehy (na instagrame, pozn.red.)," pochválila sa Lulu, ktorá to so Soukupom myslí naozaj vážne. Netají sa ani tým, že by si s ním rada vyšla do spoločnosti... "Mám v pláne pozvať ho na rande, akonáhle sa v jeho vzťahu objavia trhliny," priznala. Myslíte si, že má u neho šancu?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Súvisiace články

Najčítanejšie