Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Monika Bagárová opäť žiari po boku TOHTO známeho muža: Tak to je BOMBA!
Zdielať na

Monika Bagárová opäť žiari po boku TOHTO známeho muža: Tak to je BOMBA!

Zdroj: Instagram/bagarovamonika

Od rozchodu s otcom svojej dcérky Makhmudom Muradovom sa po boku krásnej Moniky Bagárovej neobjavil žiadny muž. Až doteraz a jej fanúšikovia sú z neho nadšení.

Hoci to medzi Monikou a zápasníkom vyzeralo na veľkú lásku a dokonalý vzťah, až neskôr vyšlo najavo, že medzi nimi nebolo všetko také ideálne... Dvojica sa rozišla, opätovne sa dali dokopy, no pred pár týždňami si definitívne povedali zbohom. 

Odvtedy sa po jej boku neobjavil žiadny muž, až doteraz! Monika už nejaký čas pracuje na novom albume, na ktorý si pozvala aj hostí a jedným z nich je aj jej expartner Ben Cristovao. Dvojica sa zoznámila pred viac ako desiatimi rokmi počas istej speváckej súťaže, dali sa dokopy a chodili spolu niekoľko rokov. Rozišli sa v roku 2012 a odvtedy nejako výrazne spoločnosť jeden druhého nevyhľadávali...

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ben Cristovao (@bennycristo)

Už zo samotnej vysmiatej fotky je jasné, že dvojica si spoluprácu užila a medzi spevákmi panovala dobrá nálada. Okamžite, ako sa spomínaný snímok objavil na instagrame, fanúšikovia začali vyslovene šalieť! Väčšina z nich by ich totiž rada videla opäť spolu... "Neviem, prečo, ale hneď, ako som vás videla spolu na fotkách, niečo mi hovorilo, že to možno zase zaiskrí. Ako sa hovorí, stará láska nehrdzavie a teraz sú aj starší a celkovo rozumnejší," vyjadril sa jeden z fanúšikov a mnohí s ním súhlasili. Myslíte si, že by sa Monika a Ben mohlo dať dokopy?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Súvisiace články

Najčítanejšie