Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Táto žena má prácu snov! Neuveríte, že jej cudzí ľudia za TOTO platia!
Zdielať na

Táto žena má prácu snov! Neuveríte, že jej cudzí ľudia za TOTO platia!

Zdroj: Instagram/bridesmaidforhire

Po doštudovaní vysokej školy si vyskúšala niekoľko zamestnaní, no stále nebola celkom spokojná. Nakoniec si začala zarábať naozaj nezvyčajným spôsobom a snáď nikto neveril, že bude taká úspešná a žiadaná!

Len Glantz (34) po skončení vysokej školy netušila, akým smerom sa ubrať. Chvíľu pracovala v cestovnej agentúre, v časopise, v PR agentúre a tiež ako copywriterka pre technologický startup. Nakoniec sa rozhodla, že sa vydá úplne inou cestou, píše New York Post.

Profesionálna družička

Mala niečo po dvadsiatke, keď sa viaceré jej kamarátky začali vydávať a ona bola často pozvaná ako družička. Keď jej spolubývajúci začal s humorom hovoriť „profi družička“ a začali sa jej ozývať aj cudzí ľudia, aby sa stala ich oporou vo svadobný deň, rozhodla sa, že naozaj skúsi svoje „družičkovské skúsenosti“ využiť.

Len sa nakoniec rozhodla podať inzerát, v ktorom ponúkala svoje služby družičky a absolútne nečakala takú odozvu. „Dostala som viac ako tristo odpovedí. Vytvorila som si webové stránky a urobila som možnosti rezervácie,“ popísala začiatky svojho úspešného podnikania, ktoré jej funguje už takmer 10 rokov! 

Čo taká profesionálna družička robí? Len už má svoj tím spolupracovníkov, ktorí sú pravou rukou nevesty. Okrem družičkovského outfitu majú na starosti napríklad prípitok, ktorý je vždy trefne a citlivo pripravený v spolupráci s mladomanželmi. Spolupracovníci Len však figurujú pri svadbe aj ako asistenti. Čokoľvek sa pri svadbe vyskytne, alebo chýba, zabezpečia to čo najskôr, jednoducho dohliadajú na to, aby bolo všetko absolútne perfektné. 

Mladomanželia však nechcú, aby sa vedelo, že si platia profesionálnu družičku, preto sú tak trochu aj hercami. „Prestrojíme sa, máme falošné meno a príbeh ak treba a naozaj sa ponoríme do ich života,“ uviedla Jen. 

„Pracujeme buď s párom, alebo len s nevestou či ženíchom ako ich opora počas svadobných príprav. Sme najlepším priateľom, ktorého si vždy priali mať,“ popísala náplň práce, ktorá zahŕňa aj snahu o upokojenie hádok, ktoré by svadbu mohli pokaziť, pomáhajú napríklad aj pri výbere šiat. 

Jej firma dokonca ponúka rozhovory, pri ktorých sa ženích či nevesta môžu zdôveriť so všetkými starosťami či pochybnosťami, no samozrejme nič z toho nie je lacný špás. Len za hodinový rozhovor a rady si napríklad nevesta zaplatí 200 amerických dolárov. Základný balíček, ktorý zahŕňa podporu v svadobný deň a základnú pomoc pri svadobnom plánovaní, začína od 2500 amerických dolárov, každá ďalšia služba sa potom platí navyše. Nuž, tomu sa povie práca snov, čo poviete? Myslíte si, že by sa niečo podobné ujalo aj u nás?

@bridesmaidforhire How to make money as a bridesmaid #bridesmaiddresses #weddingtiktok #wedtok #bridesmaidproposal #bridesmaid ♬ Super Freaky Girl - Nicki Minaj

Súvisiace články

Najčítanejšie