Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Plus size bloggerku nahnevali narážky štíhlych žien: Mužom sa viac páčia moje krivky!
Zdielať na

Plus size bloggerku nahnevali narážky štíhlych žien: Mužom sa viac páčia moje krivky!

Zdroj: Instagram/hollymarston

Známa hviezda sociálnych sietí bojuje proti zaužívaným stereotypom o ženskej kráse a poukazuje na to, že krásna žena nemusí mať iba miery modelky.

22-ročná Holly Marston z Manchestru nosí veľkosť XXL a na svoje telo je pyšná, čo dokazuje aj odvážnymi fotografiami na sociálnych sieťach.

;

Holly má na Instagrame a TikToku už takmer 300-tisíc fanúšikov, no nie všetci jej fandia. V jednom z posledných videí sa posťažovala na štíhle ženy, ktoré sa o svojich partnerov pri nej neboja, pretože je tučná, a sú presvedčené, že sa im preto nemôže páčiť, píše The Sun.

“Môžete si byť isté, že chlapi milujú moje krivky,” odkázala im a na provokáciu zapózovala v týchto odvážnych šatách. Hejteri jej okamžite začali písať, že toto už prehnala a v jej prípade nie je vhodné takto sa odhaľovať.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ljiashann (@ljiashann01)

“Keby som bola štíhla, tiež by to bolo priveľa?” opýtala sa Holly. Mnohí jej síce dali za pravdu, no poukázali tiež na to, že nadváha nie je len estetická záležitosť a ohrozuje aj jej zdravie.

Čo si o tom myslíte vy?

@hollymarstonn Insta hollymarston #plussizefashion #bodyconfidence #curvyfashion ♬ Smokin Out The Window - Bruno Mars & Anderson .Paak & Silk Sonic
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Fashion Inspiration (@outfitsweneed)

Súvisiace články

Najčítanejšie