Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Najkrajšia žena sveta priznala dôvod rozvodu s Brzobohatým: A ten zrejme mnohých prekvapí
Zdielať na

Najkrajšia žena sveta priznala dôvod rozvodu s Brzobohatým: A ten zrejme mnohých prekvapí

Zdroj: Instagram

Navonok ideálne manželstvo Taťány a Ondřeja Gregor Brzobohatých definitívne stroskotalo! Hoci sa obaja odmietali k rozchodu vyjadriť, teraz to urobili v spoločnom vyjadrení. Má to však háčik...

Keď si Ondřej Gregor Brzobohatý pred piatimi rokmi bral za manželku niekdajšiu najkrajšiu ženu sveta Taťánu Kuchařovú, mnohí muži mu závideli a pýtali sa jedinú otázku - čím dokázal atraktívnu blondínu očariť, aby sa do neho zamilovala?

​Manželia žili navonok spokojný život plný rôznych spoločných zážitkov a dobrodružstiev. Napokon o tom svedčili aj početné zamilované fotky, ktorými zásobovali sociálne siete. Potom však prišla pandémia a obaja priznali, že ich harmonický vzťah sa ocitol v kríze. Tú zdá sa ustáli, no nie nadlho. Pred pár dňami vyšlo najavo, že od konca leta žili oddelene. Kým Taťána stále nevedela, kde sa ich vzťah ocitol, Ondřej v tom mal jasno. V českých médiách sa totiž nedávno objavili jeho fotky v náruči inej ženy! 

Hoci obaja tému rozchodu odmietali komentovať, nakoniec vydali spoločné vyhlásenie. "Naše cesty sa rozišli. Prežili sme krásne roky, za ktoré sme jeden druhému vďační. Konkrétne dôvody nášho rozchodu si necháme pre seba, ale chceli by sme zdôrazniť, že sa naše problémy netýkali vzájomnej nevraživosti alebo neochoty či neschopnosti založiť rodinu," nechali sa počuť. To však nie je všetko! Taťána si na svojom instragrame neodpustila túto poznámku: "Ondřej ma požiadal, aby mohol ísť svoju cestu životom bezo mňa a ja to rešpektujem." Všetko nasvedčuje tomu, že sa Brzobohatý jednoducho zamiloval do inej a niekdajšia najkrajšia žena sveta to musí prijať. 

Súvisiace články

Najčítanejšie